Ozan Tufan Beşiktaş'ın transfer teklifini kabul etti!

Fenerbahçe'de İsmail Kartal tarafından kadro dışı bırakılan Ozan Tufan, Sarı Lacivertlilerden ayrılmaya hazırlanıyor. Milli futbolcu, Beşiktaş'ın sürpriz teklifini kabul etti.

Ozan Tufan Beşiktaş'ın transfer teklifini kabul etti!
Ozan Tufan Beşiktaş'ın transfer teklifini kabul etti!
GİRİŞ 27.04.2022 10:36 GÜNCELLEME 28.04.2022 00:16
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'ın talebi üzerine Mesut Özil ile birlikte kadro dışı bırakılan Ozan Tufan ayrılığı kafasına koydu. Milli futbolcu kariyerine Fenerbahçe'de devam etmek istemiyor. Ozan Tufan gelen transfer tekliflerini değerlendiriyor.

GALATASARAY DA DEVREYE GİRDİ AMA...

Siyah-beyazlıların yeni sezonda kadrosuna katmak istediği Ozan Tufan'ın gözü de gönlü de Beşiktaş'ta...

G.Saray'ın da transfer listesinde olduğu ifade edilen yıldız futbolcunun, sarı-kırmızılılardan gelen teklife, Beşiktaş'ta oynamak istediğini belirterek olumsuz yanıt verdiği iddia edildi.

Fotomaç'ta yer alan habere göre Beşiktaş'ın Ozan Tufan ile yaptığı ilk görüşmede tecrübeli oyuncu ile prensip anlaşmasına vardığı belirtildi.

'GELECEĞİMİ WATFORD BELİRLEYECEK'

Milli oyuncunun kendisiyle transfer görüşmesi yapmak isteyen diğer kulüplere ise "Şu anda F.Bahçe'nin oyuncusuyum, Watford'un durumuna göre gelecek sezon hangi takımda oynayacağım netleşecek" yanıtını verdiği öğrenildi.

Siyah- beyazlıların transfer listesinin ilk sırasındaki isimlerden biri olan Ozan'ın, küme düşme ihtimali çok yüksek olan Watford'un ardından F.Bahçe'ye geri döneceği ve sarı-lacivertlilerle yapılacak görüşmelerin ardından Beşiktaş'a transferin netleşeceği belirtildi.

YORUMLAR 10
  • bjkli 2 yıl önce Şikayet Et
    gel tabi iyi yedek olursun
    Cevapla
  • ibrahim 2 yıl önce Şikayet Et
    ozan geldi geleli duyuyoruz şu alacak bu alacak diye kötü mal sahibininden gene fener kalıyor ben inanmıyorum taraftarı yatıştırmak için yeni gelen teknik adam ben istiyorum diyecek aha buraya yazıyorum
    Cevapla
  • Tokatli 2 yıl önce Şikayet Et
    GS bunu napsin olabllirmi boyle birsey
    Cevapla
  • Eyüp 2 yıl önce Şikayet Et
    Gavur parasıyla 5 para etmez, bir futbolcu hiç mi ileri gitmez ilginç...
    Cevapla
  • başar 2 yıl önce Şikayet Et
    heveslenmeyi başkan rakibine vermek istemiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle