Sörloth transferinde Beşiktaş'a müjde!

Sezon başında Sörloth'u kiralık olarak kadrosuna katan Sociedad'ın 16 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu kullanmayacağı öğrenildi.

GİRİŞ 25.04.2022 10:03 GÜNCELLEME 25.04.2022 11:17
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Yeni sezon öncesi transferde en büyük hedef olarak Alexander Sörloth'u belirleyen Beşiktaş 'a İspanya'dan müjde geldi.

Sezon başında Norveçli forveti kiralık olarak kadrosuna katan Sociedad'ın 16 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu kullanmayacağını Leipzig'e resmen bildirdiği öğrenildi.

Yaşanan bu gelişme sonrası Beşiktaş yönetimi girişimlerine hız verdi. Siyah-Beyazlılar'ın İspanya'dan ayrılacağı kesinleşen Sörloth için ilk olarak Leipzig'e 6 milyon Euro ve sonraki satıştan yüzde 50 pay teklifini yapacağı belirlendi.

Takvim'in haberine göre; yeni sezonda yıldız futbolcuyu kadrosunda düşünmeyen Alman kulübünün kesin olarak satış kararı aldığı ve bu teklife sıcak bakabileceği ifade edildi. 2019-20 sezonunda Trabzon formasıyla Süper Lig 'de gol krallığı yaşadıktan sonra büyük bir düşüş yaşayan Sörloth, Real Sociedad formasıyla 39 maçta sadece 6 gol atabildi. Ancak Beşiktaş yönetimi, Norveçli futbolcunun Türkiye'de yeniden çıkışa geçip eski günlerine döneceğini düşünüyor.

Almanya ve İspanya'da aradığını bulamayan Sörloth'un da Beşiktaş'a transfer olmak istediği gelen bilgiler arasında. Yıldız futbolcunun Lepizig'le 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

KAYNAK: TAKVİM
YORUMLAR 5
  • Lazo 2 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon tüm istanbul takımlarına bedeldir
    Cevapla
  • Mehmet keser 01 2 yıl önce Şikayet Et
    Yahu sorloth takımda aldığı parayı BJK verebilecek mı?6 milyon Euro alıyor.hadi ondan vazgeçti Trabzonspor un transfere onayı şart.hadi oda oldu diyelim sorloth Türkiye ile dalga geçerek kaçti gitti sen BJK olarak bu futbolcuyu alacakmisin?
    Cevapla
  • Zamliy 2 yıl önce Şikayet Et
    Şirket yeniden çıkış arıyormuş İstanbul takimlarinda aynı sikintiyi yaşar Birde tranfer edmek isteyen TS nin 100/12 pay veçek
    Cevapla
  • omer gumus 2 yıl önce Şikayet Et
    =)) baska haberin mi yok her gun ayni sey trabzonspor alir sende aglarsın....
    Cevapla
  • hbr 2 yıl önce Şikayet Et
    üç büyükler teklif etsin ts nin şuanki kadrosundakiler bile koşa koşa gelir klasman farkı var sonuçta
    Cevapla