Beşiktaş, Halil Dervişoğlu için harekete geçti

Golcü transferinde önceliği Alexander Sörloth'a veren Beşiktaş, daha önce listesine aldığı Halil Dervişoğlu için de harekete geçti.

Beşiktaş, Halil Dervişoğlu için harekete geçti
Beşiktaş, Halil Dervişoğlu için harekete geçti
GİRİŞ 23.04.2022 11:16 GÜNCELLEME 24.04.2022 00:00
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kiralık olarak forma giydiği Galatasaray'da aradığı ortamı bulamayan 22 yaşındaki Halil Dervişoğlu'nun transferi için Beşiktaş düğmeye bastı.

RESMİ ADIMLAR ATILACAK

Halil'in kulübü Brentford ile de görüşmeler yapan siyah-beyazlıların, menajerliğini yapan babası Muzaffer Dervişoğlu'yla da temasta olduğu belirtildi. Galatasaray'ın satın alma opsiyonunu kullanmayacağı genç oyuncu için sezon biter bitmez resmi adımların atılması bekleniyor.

GÜVEN'İN YENİ ROTASI FRANSA

Bu arada Beşiktaş'ın yeni sözleşme teklifine karşın anlaşma sağlayamadığı Güven Yalçın, rotayı Fransa'ya çevirdi. Düzenli forma giyebileceği bir takıma gitmek isteyen 23 yaşındaki forvetin, Nice ile görüşme halinde olduğu gelen haberler arasında... 4 sezon önce Bayer Leverkusen'den transfer edilen oyuncuya ayrıca Bundesliga'dan da iki kulübün talip olduğu kaydedildi.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 4
  • MASK 2 yıl önce Şikayet Et
    Halil de bir gelecek var adam topu alışı sürüşü bence çok çok iyi ama adamın şanssızlığı terim ve torrent gibi iki kazmaya denk gelmesi torrent aslında farkediyor ama bir türlü oyuncuyu nerde oynatacağına karar veremiyor Halil forvet arkası hem de oyun kurucu olur direk santrafor yaparsan verim alamazsınız
    Cevapla
  • Retro 2 yıl önce Şikayet Et
    Gel yarın Galatasaray da işe başla bu işi biliyorsun anlaşilan.
    Cevapla
  • Tahir 2 yıl önce Şikayet Et
    Güven bey düzenli bir şekilde forma giyebilmek için istikrarlı bir formun olması gerekiyor nereye gidersen git senden istenecek olan bu.
    Cevapla
  • Samii 2 yıl önce Şikayet Et
    Bezgin bekir, tam bir hayal kırıklığı
    Cevapla