Cyle Larin, Beşiktaş'tan ayrılacak mı? Menajeri açıkladı

Beşiktaş'ın Kanadalı futbolcusu Cyle Larin'in geleceği merak konusu. Başta Süper Lig'den olmak üzere birçok kulüple adı anılan golcü futbolcunun menajeri açıklamalarda bulundu.

Cyle Larin, Beşiktaş'tan ayrılacak mı? Menajeri açıkladı
Cyle Larin, Beşiktaş'tan ayrılacak mı? Menajeri açıkladı
GİRİŞ 23.04.2022 00:35 GÜNCELLEME 23.04.2022 00:36
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Geleceği merak konusu olan ve adı farklı kulüplerle anılan Beşiktaş'ın Kanadalı golcüsü Cyle Larin'in menajeri Nick Mavromaras, A Spor'a açıklamalarda bulundu.

NICK MAVROMARAS'IN AÇIKLAMALARINDAN SATIR BAŞLARI

"Larin şu an Beşiktaş'a odaklanmış durumda"

"Öncelikle söylemek isterim ki Larin son günlerde bir yere konuşmadı. Sosyal medyada parayla ilgili çıkan haberlerin tamamı asılsız. Larin şu an Beşiktaş'a odaklanmış durumda ve sezonu burada tamamlayacak. Son maça kadar %100'ünü verecek. Bunu kesin olarak belirtmek isterim."

"Başkanla bir iletişimimiz yok"

"Kulüple, İstanbul'daki Ajax maçı zamanında görüşmüştük. İyi bir görüşmeydi. Onun dışında kulüp başkanı ve yöneticiler Galatasaray maçından önce Larin ile konuştu. Takımın Avrupa futboluna dönmesi için önemli bir motivasyon olmuştu. Başkanın, Cyle'a son mesajı buydu. Daha sonrasında kontrat hakkında konuşmak için arayacağını söylemişti. Kimse aramadı. Bugün geldiğimiz noktada başkanla bir iletişimimiz yok."

"Biz yeniden görüşmeye her zaman açığız"

"Aralık ayından beri kulüpten veya başkandan bir teklif almadık. Sözleşmeye saygı duyuyoruz. Biz yeniden görüşmeye her zaman açığız. Cyle, son gününe kadar Beşiktaş'a %100'ünü vermeye hazır."

"Larin alınan kararlara saygı duyuyor"

"Larin'in oynama süresi neden azaldı açıkçası bilmiyorum. Şunu söyleyebilirim ki Larin çok iyi çalışıyor ve alınan kararlara saygı duyuyor. Hepimiz biliyoruz ki Cyle, Beşiktaş'ın hedeflerine ulaşmasında yardımcı olabilir."

"Beşiktaş'ın Larin'i isteyip istememesine de bağlı"

"Şu an önümüzü değerlendirme aşamasındayız. Larin'in geleceği hakkında size spesifik bir takım veya ülke söyleyemem. Beşiktaş'ın Larin'i isteyip istememesine de bağlı..."

YORUMLAR 2
  • Bjk 1 yıl önce Şikayet Et
    Uzun zamandir yatıyor..
    Cevapla
  • rıfkı efendi 1 yıl önce Şikayet Et
    menecır efendi pazarlayamadı boşta kalmasın alın bunu deyoooo. alma çebiii
    Cevapla