Beşiktaş, Abdülkerim Bardakçı için görüşmelere başladı!

Beşiktaş , stoper transferinde ilk somut adımları attı. Konyaspor 'un 3-4 milyon Euro arası bonservis geliri beklediği Abdülkerim Bardakçı için görüşmeler başladı.

Beşiktaş, Abdülkerim Bardakçı için görüşmelere başladı!
Beşiktaş, Abdülkerim Bardakçı için görüşmelere başladı!
GİRİŞ 20.04.2022 10:17 GÜNCELLEME 20.04.2022 10:17
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Konyaspor'un milli savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakçı için kulübüyle görüşmelere başladı.

Oyuncunun siyah-beyazlı formayı giyme arzusu ve mukavele yenilerken aldığı kolaylık sözü nedeniyle, bu transferin 2 milyon Euro civarında bir rakama noktalanması bekleniyor. Kartal'ın listesindeki bir diğer isim olan Koray Günter'in durumunu ise Vida belirleyecek. Hırvat stoperin sözleşme yenileme görüşmelerinden sonuç çıkmaması halinde Koray için resmi girişim yapılacak.

YORUMLAR 16
  • Golcü 2 yıl önce Şikayet Et
    Ligin en iyi stoperi 10 milyona gideri var
    Cevapla
  • ismail. 2 yıl önce Şikayet Et
    Adını değiştirin takma isim kullanın öyle pazarlayın ecnebi ismi olursa hatta brezilya ismi olursa bunlar 10 değil 20 bile verşrler lakin yerli olunca ucuza kapatma taktiği bunlar. Kim demiş 2 ye verecekler diye ?
    Cevapla
  • ;ppp 2 yıl önce Şikayet Et
    Konya başkanı bana söyledi 4 istiyoruz ama fiş almazlarsa 2 ye veririz dedi
    Cevapla
  • Konya 2 yıl önce Şikayet Et
    konya spor başkanı fatih bey o mevkiye futbolcu bulabilirsen ver ama o mevkide sıkıntı yaşarsak sorumlusu başkan fatih bey sende akıllı olun takımımız sıkıntı yaşamasın
    Cevapla
  • İstanbul Lalesi 2 yıl önce Şikayet Et
    8-10 milyon Euro civarı eder diyorum, Meli Demiral'ın golcü ve asistçi versiyonu, bu haberler hikaye, avrupadan 3-4 talibi var
    Cevapla
  • Velid 2 yıl önce Şikayet Et
    Bütün takımların nal topladığı bir ligde, Konya sporun başarısı düşünüldüğünde ve en çok katkı veren elemanlardan biri olduğuna göre 10 milyon avrodan aşağısı bedava demektir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle