Anderson Talisca'dan transfer açıklaması!

Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al-Nassr'da forma giyen Brezilyalı yıldız Anderson Talisca transfere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Anderson Talisca'dan transfer açıklaması!
Anderson Talisca'dan transfer açıklaması!
GİRİŞ 07.04.2022 17:58 GÜNCELLEME 07.04.2022 17:58
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Son günlerde özellikle Arap basını mali problemler nedeniyle Anderson Talisca'nın Al-Nassr'dan ayrılacağını iddia etti. GOAL, Talisca için Beşiktaş'ın devrede olduğunu iddia etti. Ahmet Nur Çebi'nin de Brezilyalı yıldıza yeşil ışık yakmasının ardından gözler Talisca'ya çevrildi. Brezilyalı yıldız transfere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Anderson Talisca, Al-Nassr kulübünün resmi Snapchat uygulamasından yaptığı açıklamada "İyi akşamlar, Al-Nasr taraftarları ve Talisca hayranları. Hakkımda çıkan haberlerin asılsız olduğunu söylemek istiyorum. Birkaç yıl Al-Nassr ile devam edeceğim ve burada büyük bir tarih yazacağım." ifadelerini kullandı.

Anderson Talisca'nın Haziran 2024'e kadar Al-Nassr ile sözleşmesi bulunuyor. Anderson Talisca'nın Suudi Arabistan ekibinde 8 milyon Euro civarında yıllık kazancının olduğu iddia edilmişti. (Skorer)

YORUMLAR 4
  • Yasin 2 yıl önce Şikayet Et
    Eyşan
    Cevapla
  • Emr 2 yıl önce Şikayet Et
    Kulüpten 8 m. Alarak zaten tarih yaziyorsun da sorun al nassr kulübü bu tarihe daha ne kadar dayanabileceği
    Cevapla
  • Yörükoğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    parayı veren düdüğü çalar.
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Süpürge sapı gibi geziyor sahada.Kalitesi arap ligleri kadar.Üst seviyesi bjk idi , o kadar. Yeteneksiz adam paranın olduğu yerde gezer.
    Cevapla