Beşiktaş, Sörloth'u kiralamak istiyor!

Beşiktaş'ta yeni sezon planlaması sürüyor. Siyah beyazlılar, Alexander Sörloth'u kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.

Beşiktaş, Sörloth'u kiralamak istiyor!
Beşiktaş, Sörloth'u kiralamak istiyor!
GİRİŞ 05.04.2022 20:48 GÜNCELLEME 05.04.2022 20:49
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, yeni sezon için transfer çalışmalarına başladı. Siyah beyazlılar, 6 - 7 futbolcuyu kadrosuna katmayı düşünüyor.

Transferde en kritik mevki santrfor bölgesi olacak. Batshuayi’den istediği verimi alamayan siyah beyazlı ekip, bu bölgeye nokta atışı transfer yapmak istiyor.

TRT Spor'un haberine göre Sportif direktör Ceyhun Kazancı, bir dönem Trabzonspor'da oynayan Alexander Sörloth'a Beşiktaş forması giydirmenin hesaplarını yapıyor.

Sörloth'un Türkiye'ye transferindeki öncelik ise Karadeniz temsilcisinde. Bonservisi Leipzig’te bulunan Norveçli golcü, sezonu, Real Sociedad’ta kiralık olarak geçiriyor.

İspanyol ekibinin 17 milyon avroluk satın alma opsiyonunu kullanmak istemediği ifade ediliyor. Leipzig de 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Sörloth'u kadrosunda tutmayı düşünmüyor.

Beşiktaş, Alman ekibinin bonservisiyle göndermek istediği 26 yaşındaki futbolcu için tüm şartları zorlayacak. Yönetimin önceliği Sorlöth’u kiralamak.

Eğer bu konuda anlaşma sağlanamazsa bonservis konusu gündeme gelebilir. Ancak, siyah beyazlıların şu anki mali şartlar içinde Norveçli oyuncunun bonservisini alması zor gözüküyor. 

YORUMLAR 13
  • Batuşuayi 2 yıl önce Şikayet Et
    Anç şampiyonluğu ts ye verdi, karşılığında şörlöt almış çok mu. Bana kalsa ben almam, düz forvet, riskli ve kapalı kutu. Ts de ortamını buldu attı, her yerde aynısı olmaz. Olsa idi Almanya'da başarılı olurdu.
    Cevapla
  • febeli ramo 2 yıl önce Şikayet Et
    bjk ucunbirini alir, TS vermez sorlothu
    Cevapla
  • Alper 2 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor izin verdimi kargalara
    Cevapla
  • mahmuthan 2 yıl önce Şikayet Et
    bjk tsye yanlış yapti.şorlant bjkye kiralikda olsa ts engellemeli.
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    engelleyemez
    Cevapla
  • Isi 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne engellemeli? Istiyorlarsa alirlar, Zaten oyuncu trabzon isterse oraya gider. Böyle sacma sapan yorum iste…
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Abubakar neyinize yetmiyor. Size mi kaldı Sörloth'u almak. TS Bakasetas'ı satarsa üzerine de biraz koyarak tekrar alır Sörlpoth'u. Tabii gelmek isterse ki inşallah şampiyonlar liginde oynama ihtimali onu döndürebilir tekrar.
    Cevapla
  • abcd 2 yıl önce Şikayet Et
    şampiyonlar liginde hakemleri mhk atamıyor parçalarlar orda ts yi
    Cevapla
  • Meet 2 yıl önce Şikayet Et
    Ts ve şampiyon lar ligi güldürme insanı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle