Pjanic'ten transfer itirafı! 'Türkiye iyi ama...'

Beşiktaş'ın sezon sonuna kadar kiraladığı Miralem Pjanic, İtalya basınına açıklamalarda bulundu.

Pjanic'ten transfer itirafı! 'Türkiye iyi ama...'
Pjanic'ten transfer itirafı! 'Türkiye iyi ama...'
GİRİŞ 01.04.2022 11:26 GÜNCELLEME 01.04.2022 11:27
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bosnalı yıldız Miralem Pjanic, Barcelona'da sadece bir sezon forma giyebildi. İtalyan basınından La Gazzetta dello Sport'a verdiği röportajda, Katalan ekibinin eski teknik direktörü Ronald Koeman'ın kendisine saygısızlık yaptığını söyledi.

"Şimdi Barça tamamen farklı görünüyor"

Pjanic, Hollandalı teknik direktörün iletişim eksikliği olduğunu belirterek, "Barcelona başkanı Laporta, Xavi ile anlaşarak harika bir karar verdi. Şimdi Barça tamamen farklı görünüyor." dedi.

"Pedri, Iniesta gibi topla dans ediyor, onu seviyorum"

Barcelona'nın genç oyuncuları Gavi ve Pedri'den etkilendiğini söyleyen Miralem Pjanic, "Gavi'yi antremanda ilk gördüğümde şöyle düşündüm: Vay canına, bu çocuk özel biri olacak. Pedri, Iniesta gibi topla dans ediyor, onu seviyorum." şeklinde konuştu.

"İtalya'yı çok özlüyorum"

İtalya günleri özlediğini açıklayan Pjanic, "Türkiye iyi ama İtalya'yı unutmadım, orası benim ikinci evim. İtalya'yı çok özlüyorum. Açıkçası kesinlikle geri dönmek isterdim. İtalya'nın Dünya Kupası'na gidememesi, beni de bir İtalyan gibi etkiledi." ifadelerini kullandı.

"Juventus ile iki kez görüştük ama transfer gerçekleşmedi"

Juventus ile daha önce görüştüğünü de belirten Bosnalı oyuncu, "Juventus ile iki kez görüştük ama transfer gerçekleşmedi. Ekonomik sorun yoktu. Para meselesi asla değildi. Benim için bir projede yer almak önemli. Serie A'yı kesinlikle kazanmak isterim. Açım, deneyimliyim, neredeyse 700 maça çıktım. Sanırım yüksek hedeflere talip olabilirim." dedi.

YORUMLAR 1
  • hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    barcelonayı uzaktan takip etmek için tatile gelmiş yazık verilen paraya beşiktaşımıza
    Cevapla