Çebi'den seçim hamlesi! Transfer bombaları yolda

Yeni sezon için güçlü bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş kolları sıvadı. Başkan Ahmet Nur Çebi, özellikle Talisca ve Aboubakar'ı takıma geri kazandırmak için girişimlere başladı.

Çebi'den seçim hamlesi! Transfer bombaları yolda
Çebi'den seçim hamlesi! Transfer bombaları yolda
GİRİŞ 17.03.2022 14:58 GÜNCELLEME 17.03.2022 14:59
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi, kötü geçen sezonu affettirip seçimde zafer elde etmek için kolları sıvadı.

Ekonomik olarak zor günler geçiren Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'da mutsuz olan Vincent Aboubakar ile Anderson Talisca, Beşiktaş'a geri dönmeye hazırlanıyor.

ÇEBİ'DEN ABOUBAKAR VE TALİSCA BOMBASI

Avrupa'da sıfır çekip, kupada Kayserispor'a elenen, ligde de son olarak Galatasaray derbisini kaybeden ve şampiyonluğa çok erken havlu atan Beşiktaş'ta, Başkan Ahmet Nur Çebi kendini affettirmek için bombaları ardı ardına patlatmaya hazırlanıyor. Başkan Çebi, Mayıs ayında yapılacak seçim öncesi taraftarın gönlünü kazanacak müthiş bir hamle yapmak için kolları sıvadı.

KAZANCI'YA TALİMAT

Ekonomik darboğazda olan Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'da mutsuz olan eski oyuncuları Vincent Aboubakar ve Anderson Talisca için transfer çalışmaları başladı. Başkan Çebi, Sportif Direktör Ceyhun Kazancı'ya talimat vererek iki yıldıza yeniden siyah beyazlı formayı giydirmek için ne gerekiyorsa yapmasını istedi. Beşiktaş, Aboubakar ve Talisca'yı yeniden kadroya katmaya hazırlanıyor.

İKİ YILDIZDAN 29 GOLLÜK KATKI

Bu sezon Al-Nassr'da 21 maça çıkan Vincent Aboubakar, 8 gol 4 asistle oynarken; Anderson Talisca ise 24 maçta 15 gol 2 asistlik performans sergiledi. Sözleşmeleri 2024 yılında sona eren ikili, maddi sıkıntılar sebebiyle Beşiktaş'a dönmeye sıcak bakıyor.

Başkan Ahmet Nur Çebi, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Talisca'nın da ismini vererek, maddi konularda anlaşma sağlanırsa transferin gerçekleşeceğini söylemiş ve taraftarları heyecanlandırmıştı.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 24
  • Doğrucu Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray maçını erteletmemekten dolayı mutlumusun çebi bey?
    Cevapla
  • bjkli 2 yıl önce Şikayet Et
    hadi ordan densiz bi maç berabere diye havaya girdiniz adamlar içinizden geçti
    Cevapla
  • Emr 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok üzüldük ertelenseydi barcelona yi kesin çok rahat yenerdiniz futbolunuzla iki maçta da ezdiniz onları zaten keşke erteleseydik keyfiniz ne zaman isterse söylerdiniz ozaman oynardık bu arada bu hafta sonu lig maçı oynayabilecekmisiniz isterseniz onu da keyfinizin istediği bi tarihe erteleyelim
    Cevapla
  • Bjk 2 yıl önce Şikayet Et
    Geçti bolunun pazarı sür eşegi
    Cevapla
  • Kartal 1 2 yıl önce Şikayet Et
    Talisca ve Abubakar ı al 2sinide, gör takımı, keşke zamanında Abubakarı kaçırmasaydık, nisanda uzatsaydın sözleşmesini, adam takır takır atıyor, texsiraya buldun parayı, taliscada gelince kimse tutamaz, texsirayaiı, barselona lıyı, töre, topal, Oğuzhan, oynamayan ları gönder
    Cevapla
  • KenanMıKaraman? 2 yıl önce Şikayet Et
    Kenan Karaman ı satın Barcelona ya en az €30M eder. Kenan’dan gelen parayla da bu ikisini alın. Hatta üstüne Modriç ve De Gea.
    Cevapla
  • Ysn 2 yıl önce Şikayet Et
    Kenan i satmak sikinti degilde yeri nasil dolacak ;))
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Dikkat et de barcelona sizinle antreman yapmasın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle