Kenan Karaman hayal kırıklığı yarattı!

Beşiktaş'ta beklenilen performansı sergileyemeyen Kenan Karaman'ın bu sezon gol yollarındaki istatistikleri şaşırttı.

Kenan Karaman hayal kırıklığı yarattı!
Kenan Karaman hayal kırıklığı yarattı!
GİRİŞ 17.03.2022 14:42 GÜNCELLEME 18.03.2022 00:44
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Bu sezon Beşiktaş formasıyla çıktığı 27 maçta 1 gol, 1 asistlik katkı veren Kenan Karaman'ın istatistikleri çok düşük kaldı.

Galatasaray deplasmanında kötü bir futbol oynayan ve sahadan 2-1'lik yenilgiyle ayrılan Beşiktaş'ta hem üzüntü hem öfke var. Siyah-Beyazlı taraftarlar sosyal medyada yaptıkları yorumlarda birçok futbolcuya isyan bayrağını açarken, bu isimlerin başında Kenan Karaman geliyor.

Derbiye ilk 11'de başlayan ve çok kötü bir performans gösteren milli futbolcu skorun 2-0'a gelmesinin ardından teknik direktör Önder Karaveli tarafından ilk yarıda oyundan alındı.

Sezon başında Alman ekibi Düsseldorf ile yollarını ayıran ve bonservis bedeli olmadan Beşiktaş'a gelen Kenan Karaman fırsat transferi olarak görülüyordu.

HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

Milli Takım'da dönem dönem gösterdiği performansla alkış alan 28 yaşındaki futbolcu, Siyah-Beyazlı takımda çok büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Bu sezon 27 resmi maçta oynayan Kenan Karaman sadece 1 gol ve 1 asistlik katkı verebildi. Tecrübeli yıldız tek golünü, geçtiğimiz hafta Beşiktaş formasıyla oynadığı 26. maçta Başakşehir ağlarına bıraktı.

GOLE ÇEVİRME ORANI YÜZDE 3'TE KALDI

Süper Lig'de 11'i ilk 11'de olmak üzere 19 maçta oynayan ve 940 dakika sahada kalan Kenan toplam 29 şut çekebilirken, 11 kez çerçeveyi buldu. Sadece 1 golü olan gurbetçi futbolcunun pozisyonları gole çevirme oranı yüzde 3'te kaldı.

Kenan Karaman sezon başında Beşiktaş'a 3 yıllık imza atmıştı. Tecrübeli futbolcunun yıllık garanti ücreti 9 milyon lira, toplam maliyeti ise tam 27 milyon lira.

Mevcut sözleşme nedeniyle Beşiktaş yönetiminin Kenan Karaman'la yolları ayırmasının çok zor olacağı belirtiliyor.

KAYNAK: TAKVİM
YORUMLAR 15
  • Can 2 yıl önce Şikayet Et
    Milli takımda o kadar mükemmel oynadı gol üstüne gol attı bunun üstünede yönetim biz böyle oyuncuyu kaçırmamalıyız diyip hemen almış olmalı. Aslında adamı her maç oynatsak en az 35 40 gol atardı hata yönetimde böyle klas bir futbolcuyu oynatöıyorlar. (ironi)
    Cevapla
  • Emr 2 yıl önce Şikayet Et
    Önder karaveli dışında kimsenin beklentisi yoktu ki hayal kırıklığı olsun umarım sezon sonu önder ile kol kola giderler kurtuluruz
    Cevapla
  • Mete 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunu nerden buldunuz üste para versen almazlar
    Cevapla
  • Karahanlı.....1212 2 yıl önce Şikayet Et
    Sana ; Almanya'da rahat mı battı demiştik....!!
    Cevapla
  • aycan 2 yıl önce Şikayet Et
    Geçmişi geleceği hepsi böyleydi zaten, neden hayal kırıklığı olsun ki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle