Önder Karaveli'den Batshuayi sürprizi!

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasındaki derbi karşılaşmasında Galatasaray'a konuk olan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Önder Karaveli, Batshuayi tercihiyle sürpriz yaptı.

Önder Karaveli'den Batshuayi sürprizi!
Önder Karaveli'den Batshuayi sürprizi!
GİRİŞ 14.03.2022 20:32 GÜNCELLEME 14.03.2022 20:32
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Siyah-beyazlı ekibin Medipol Başakşehir ile oynadığı maçta yedek soyunan ve sonradan oyuna giren Michy Bastshuayi, derbi maçta da yedek soyundu.

Siyah-beyazlı ekipte ayrıca Emre Bilgin, Rıdvan Yılmaz, Francisco Montero, Gökhan Töre, Cyle Larin, Kerem Kalafat ve Emirhan İlkhan da yedekler arasında yer aldı.

Welinton'un yanı sıra sakatlıkları bulunan Oğuzhan Özyakup, Miralem Pjanic ve Mehmet Topal, hazır olmayan Georges-Kevin N'Koudou derbi maçta takımlarını yalnız bıraktı.

Karşılaşmayı Beşiktaş'ın eski futbolcusu Cenk Tosun da izledi.

YORUMLAR 4
  • Güven Savaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Temposu yüksek maçlarda Batsuayyiyle başlaman gerek orta saha sağlam olacak Kenan hic bir kişinin yedeği olamaz Nasıl at gözlüğüyle maç izliyorsun Bütün beklentileri umutları yok ettin
    Cevapla
  • Emr 2 yıl önce Şikayet Et
    Önder sen hoca falan değilsin maça nasıl kenan ile başlarsın güven i niye çıkarırsın sahada anca yürüyebilen teixeira ya 80 dk. Nasıl tahammül edersin Ridvan varken umut meras ile nasıl başlarsın Emirhan diye bi yeteneğimiz var neden hiç aklına gelmez sen bu kafa yapısıyla anca alt yapıda hoca olursun
    Cevapla
  • Efe 2 yıl önce Şikayet Et
    Kenan Karaman milli takıma Şenol Güneş torpili BJK de kimden torpilli. Ne buluyorsunuz bu adamda akıl alır gibi değil.
    Cevapla
  • Berker Pakkumsal 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam ?
    Cevapla