Derbi ertelenecek mi? Beşiktaş'tan ilk açıklama...

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, pazartesi günü oynanacak olan Galatasaray - Beşiktaş derbisinin ertelenme ihtimali üzerine açıklamalarda bulundu.

Derbi ertelenecek mi? Beşiktaş'tan ilk açıklama...
Derbi ertelenecek mi? Beşiktaş'tan ilk açıklama...
GİRİŞ 11.03.2022 12:17 GÜNCELLEME 11.03.2022 14:25
Bu Habere 81 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 29'uncu haftasında 14 Mart Pazartesi günü Beşiktaş ile kendi sahasında karşılaşacak olan Galatasaray'da yönetimin, hem olumsuz hava koşulları hem de takımın 17 Mart Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda Barcelona ile çok kritik bir rövanş maçına çıkacak olmasından dolayı Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) maçın ertelenmesi talebinde bulunması bekleniyor.

EMRE KOCADAĞ: BİZ DE SIKIŞIK FİKSTÜRLERDEN ÇIKTIK

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Emre Kocadağ, Galatasaray Kulübü'nün Beşiktaş maçının ertelenmesini isteyeceği iddialarına karşın açıklama yaptı ve "Biz de ülkemizi temsil ederken hem bu sezon hem de önceki sezonlar çok sıkışık fikstürlerden çıktık. Avrupa deplasmanında 2-3 gün sonra kendi ligimizde İstanbul dışında maçlar oynadık. Ertelemeyle alakalı bize gelen hiçbir talep ya da bilgi yok. Pazartesi akşamı eğer hava muhalefeti olmazsa, çıkıp maçımızı oynayacağız. Bu konuda tavrımız net." dedi.

NİHAT KIRMIZI: BU SADECE GALATASARAY - BEŞİKTAŞ MAÇI DEĞİL!

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Kırmızı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Barcelona eşleşmesinin sadece kendileri için değil Türk futbolu adına büyük önem taşıdığını söyledi.

Derbinin ertelenmesi için TFF'ye başvurduklarını aktaran Kırmızı, "Şu anda görüşmeler sürüyor. Burada Beşiktaş Kulübünün cevabı da önemli. Onu bekliyoruz. Derbinin ertelenmesini talep ediyoruz." diye konuştu.

Barcelona ile 17 Mart'ta İstanbul'da rövanş maçına çıkacaklarını hatırlatan Kırmızı, "Bu başvurumuz Barcelona maçının öneminden dolayı. Sakatlık gibi sorunlar yaşamamamız lazım. Hava koşulları da ortada. Henüz takım İstanbul'a dönemedi. Bundan dolayı başvurduk. Önümüzdeki sezonlarda Avrupa kupalarına katılımla ilgili Türk futbolunun puanları açısından geçeceğimiz turlar çok önemli. Beşiktaş'ın bu yönde düşünmesini bekliyoruz. Bunun sadece bir Galatasaray-Beşiktaş maçı olarak görülmemesi gerek." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 81
  • demir 2 yıl önce Şikayet Et
    BJK kulubü kesinlikle ertelenmemeli bizim maçlarda ülke puanının önemi yokmuydu hiç bir maçı ertelemediler
    Cevapla
  • Selami közen 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir Trabzon spor taraftarı olarak Galatasaray,ın bu haklı talebini federasyonun kabul etmesi lazım Galatasaray'ın başarılı olursa İnşallah olur çeyrek finale çıkıyor hem Galatasaray Türkiye,yi temsil ediyor onun başarısı Türk futbolunun başarısı olur aynı durumda Galatasaray,ın yerinde başka bir Türk takımı olsa fikrim değişmezdi nurdan Beşiktaşlı yönetici açıklamaları hoş olmamıştır aynı durumu bizde yaşadık diyor doğru sayın başkan siz şampiyonlar liginde sıfır çektiniz
    Cevapla
  • Yasar 2 yıl önce Şikayet Et
    BJK Tarftarlari eger galatasaray puan almasa sizin ikinciligiz neye yarar hic düsündünüzmi???
    Cevapla
  • fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    beşiktaş şampiyonlar ligi maçlarını zor şartlarda oynarken, lizbondan gelip ertesi gün antalyaya inerken ülke puanını düşünmeyen sizler ve tff'nin aklı başına şimdi mi geldi?
    Cevapla
  • Mehmet yıldız 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok merak ediyorlarsa yedek takımla çıksınlar
    Cevapla
  • Ömer Faruk 2 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray'ın ölüsünden bile korkan cik cikler ne kadar yorgun yakalarsak okadar iyi düşüncesiyle ertelemeye karşı çıkıyorlar. Siz bu kafayla ancak annenizin liginde üçüncülüğe oynarsınız. Avrupa ligi sizin için sadece TV de seyredilen bir organizasyon.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle