İşte Beşiktaş'ın derbideki kozu!

Beşiktaş'ta Galatasaray derbisinde Önder Karaveli'nin sezonun ilk yarısında siyah beyazlı ekibin 2-1 kazandığı ve o maçta 2 gol atan Larin'e forma vermesi bekleniyor.

İşte Beşiktaş'ın derbideki kozu!
İşte Beşiktaş'ın derbideki kozu!
GİRİŞ 11.03.2022 10:46 GÜNCELLEME 11.03.2022 10:48
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Şampiyonlar Ligi iddiasını kaybetmek istemeyen Beşiktaş için pazartesi günü oynanacak Galatasaray maçı büyük önem taşıyor.

Teknik direktör Önder Karaveli gece gündüz yardımcılarıyla birlikte kritik maçın analizlerini yapıyor. Genç teknik adam sürpriz bir kadroyla derbiye çıkmaya hazırlanıyor. Karaveli'nin kozlarından biri de son haftalarda ilk 11'de şans bulamayan Cyle Larin olacak.

STOPERDE NECİP OLABİLİR

Kanadalı yıldız, derbide özel olarak kullanılacak. Son maçlarda sol kanatta şans bulan Kenan Karaman ise Larin'in dönmesiyle yedek kulübesine geçecek. Ayrıca siyah beyazlıların savunma kurgusu da değişik olacak. Welinton'un sakat, Montero'nun formsuz olmasının yanı sıra Başakşehir maçında ilk golde hata yapan Serdar Saatçı'nın yerine tecrübeli Necip Uysal'ın forma giymesi bekleniyor.

İLK MAÇIN KAHRAMANI

Galatasaray'la sezonun ilk yarısında oynanan ilk maçta Cyle Larin'in şovu vardı. Kanadalı yıldız, siyah beyazlıların 1-0 geriye düştüğü derbide iki gol atarak Beşiktaş'ın 2-1'lik zaferinde başrolü oynamıştı.

KAYNAK: TÜRKİYE
YORUMLAR 1
  • köse 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel. haftalardır oynamasın, oynadığında ruh gibi sahada dolaşşın, ilk macta gol attı diye ilk 11 başlasın.
    Cevapla