Beşiktaş'ta Valentin Rosier’e ceza yolda

Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşmasında çift sarıdan atılan Fransız oyuncu Valentin Rosier’e para cezası geliyor. 90+3’te 2. sarıdan takımını 10 kişi bırakan Fransız oyuncunun bu hareketini, yönetim karşılıksız bırakmayacak.

Beşiktaş'ta Valentin Rosier’e ceza yolda
Beşiktaş'ta Valentin Rosier’e ceza yolda
GİRİŞ 04.03.2022 09:53 GÜNCELLEME 04.03.2022 09:58
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kayseri ile oynanan Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşmasında çift sarıdan kırmızı kart gören Valentin Rosier’e ceza yolda. Siyah beyazlı takımında yönetimin teknik direktör Önder Karaveli’nin raporuna göre kırmızı kart görmesi nedeniyle para cezası verebileceği öğrenildi.

ARKADAŞLARINDAN ÖZÜR DİLEDi 

Beşiktaş’ın yıldız oyuncusu Rosier, Kayserispor karşısında gördüğü kırmızı kart nedeniyle takım arkadaşlarından ve taraftarlardan özür diledi. Fransız futbolcu kırmızı kartla ilgili olarak, “Çok hırslıydım ama ikili mücadelede kırmızı kartı görecek bir harekette bulunmadım. Hakemin takdiridir. Belki de yanlış gördü. Çok üzgünüm” yorumunu yaptı.

YORUMLAR 4
  • Bayram 2 yıl önce Şikayet Et
    Yazık Beşiktaş'ın en iyilerinden biri ceza kesmekte ne adam maçın hakını veriyor
    Cevapla
  • Şamil 2 yıl önce Şikayet Et
    Maçın en iyilerindendi cezayı kestiler
    Cevapla
  • Beşiktaşlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Siz önce montero ile batshuyai verin cezayı rosiere kadar özverili olsa takım açık ara lider olurduk.
    Cevapla
  • Emr 2 yıl önce Şikayet Et
    Suç onlarda degil cezayı önce Önder hoca nın alması lazım hala Batshuayi den forvet , kenan dan kanat olacağına inandığı takımı sürekli eksik oynattığı için
    Cevapla