Jeremain Lens, suskunluğunu bozdu!

TFF Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ta forma giyen ve kadro dışı kalan Jeremain Lens, flaş açıklamalarda bulundu.

Jeremain Lens, suskunluğunu bozdu!
Jeremain Lens, suskunluğunu bozdu!
GİRİŞ 01.03.2022 15:27 GÜNCELLEME 01.03.2022 15:27
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta kadro dışı kalan oyuncular arasında yer alan ve son maçına 15.05.2021 tarihinde 5-1 kazanılan Denizlispor maçıyla çıkan Jeremain Lens, suskunluğunu bozdu. 

"1.5 yıldır takımdan ayrı antrenman yapıyorum"

Sabah'ın derlediği habere göre ESPN'e konuşan 34 yaşındaki oyuncu "Aslında 1.5 yıldır takımdan ayrı antrenman yapıyorum. 2 yıl önceye göre durumum çok değişti. Takımdan atıldım ve ayrı antrenmanlara başladım. Ama ne yazık ki başka bir takıma transfer olamadım. Kimseye çamur atmak istemiyorum, ayrıldığımda da atmayacağım. Ancak durumum biraz garip çünkü gitmemi istiyorlar. Beşiktaş benim maaşımı ödemekten kurtulmak istiyor. Böyle bir durumda kulüpler her teklifi ya da oyuncuya daha az para ödeyeceği her şansı değerlendirmek ister." dedi.

"Beşiktaş'ta iyi kazanıyorum"

"Ancak durum böyle değildir. Hala bu konuda istekleri ve gereksinimleri vardır. Sonuç olarak başka takımlarla birkaç kez görüşme oldu ancak nihai bir anlaşmaya varılamadı. Şu anda iyi bir para kazandığımı düşünüyorum. Daha önce kazandığım paranın başka kulüpten yarısını ya da yüzde 10 daha azını kazanacağımı düşündüğüm için olumsuz bakıyordum."

"Şu anda yüzde 10 indirimi tercih ederim"

Ancak şimdi çok para kazanıp oynayamamaktansa yüzde 10 indirimi tercih ederim. Tekrar futbol oynamayı çok isterim. 34 yaşındayım. Bu son yıllarımızsa futbolu bitirmek isterim. Amacım bu, futbolu bitirmek." 

YORUMLAR 25
  • Aksakal 2 yıl önce Şikayet Et
    Aldığın paranin hayrini görme. ne katkı saglayacaksin da yuzde 10 indirim diyorsun. seni bedava oynatmaz kimse.
    Cevapla
  • Ess 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir fenerli olarak Sana simdi yuzde 10 indirim degil yuzde 95 indirimle takim bulursan sevin senin gibiler yuzunden turk takimlari zarar ediyor hep
    Cevapla
  • 44M 2 yıl önce Şikayet Et
    Kulübü kötü yönetmenin sonucu. Oynatmadığın adama dünyanın parasını ödüyorsun. Acaba bu kulüp başkanları işlerini de böyle yürütürler mi? Bunun sorumlusu kimse futbolcunun parasını da o ödemeli.
    Cevapla
  • Erhan 2 yıl önce Şikayet Et
    kabahat bu ve bunun gibileri böyle konuşturanlarda
    Cevapla
  • Bilen 2 yıl önce Şikayet Et
    Besiktasin Transfer politikasında paralar savruluyor sonra yardım organize ediyorlar Ey Beşiktaş taraftarı gör ordan burdan kısıp yardım yaptığın paralar nerelere gidiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle