Beşiktaş yönetiminden Güven Yalçın'a: Birbirimizi üzmeyelim!

Beşiktaş yönetimi, sözleşmesi sezon sonu bitecek Güven Yalçın'la bir kez daha masaya oturdu. Siyah-beyazlılar, Güven Yalçın'a senelik 7.5 milyon TL’den 4 yıllık sözleşme önerdi.

Beşiktaş yönetiminden Güven Yalçın'a: Birbirimizi üzmeyelim!
Beşiktaş yönetiminden Güven Yalçın'a: Birbirimizi üzmeyelim!
GİRİŞ 01.03.2022 12:18 GÜNCELLEME 01.03.2022 12:18
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta Güven Yalçın'ın durumu halen belirsizliğini koruyor. G.Saray'ın Halil Dervişoğlu'nun yerine daha hesaplı olan Güven Yalçın'ı rotasyon forveti olarak düşünmesi Beşiktaş'ın keyfini kaçırdı.

Hali hazırda Güven'e 7.5 milyon TL'den 4 yıllık teklifi olan siyah-beyazlılar, buna rağmen rakamı yükseltmeme kararı aldı. Kerem Kalafat'ın 7 milyon TL'ye oynadığı ortamda Güven'e yapılan teklifin ideal olduğuna inanılıyor.

Güven'in menajerinin G.Saray'ın yılda 10 milyon TL'den fazla bir teklif sunduğuna dair basına sızdırdığı haberler ise Beşiktaş yönetimin düşüncesini değiştirmedi ve Güven'e teklif edilen 7.5 milyon TL'nin en doğru rakam olduğuna karar verildi. Güven'in menajeri Ersin Akan hafta içinde İstanbul'a gelerek, Sportif Direktör Ceyhun Kazancı ile son bir görüşme yapacak.

Güven Yalçın bugüne kadar Beşiktaş formasıyla 92 resmi maça çıktı. Genç forvet bu periyotta 18 gol atarken, 7 de asist yaptı. Güven, kariyerindeki en çok golü (25), Bayer Leverkusen 19 yaş takımında kaydetti.

YORUMLAR 2
  • Sakarya / Sapanca 2 yıl önce Şikayet Et
    Kabul etme gurbetçi Güven ; iyi niyetini kullandırma.....
    Cevapla
  • Çaldıran....1514 2 yıl önce Şikayet Et
    Yabancıya oldumu parayı saçarsınız ; yerli oldumu kazıklama derdindesiniz
    Cevapla