Beşiktaş'ta Ghezzal mest etti

Kara Kartal’ın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal, dün akşamki performansıyla maça damgasını vurmayı başardı.

Beşiktaş'ta Ghezzal mest etti
Beşiktaş'ta Ghezzal mest etti
GİRİŞ 27.02.2022 10:08 GÜNCELLEME 27.02.2022 14:52
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Başarılı kanat oyuncusu, Michy Batshuayi’nin attığı ilk gol öncesi pozisyonu hazırlayan isim oldu. 43’te şık bir kafa vuruşuyla rakip fileleri havalandıran Ghezzal, bu golle büyük alkış topladı. Deneyimli futbolcu, Siyah-Beyazlı formayla ilk kafa golünü attı. Ghezzal’ın frikikten rakip kaleye gönderdiği bir şut da direğe takıldı. 90 dakika oyunda kalan Rachid, kalitesini maç boyunca sahaya yansıtarak adeta bir görsel şölen sundu. 

"Katkı verdiğim için mutluyum"

Kartal’ın yıldızı Rachid Ghezzal, maçın ardından şu sözleri kullandı: “Skora katkı verdiğim için mutluyum. Zor bir maçtı. İnanılmaz bir sezon yaşıyoruz, her maç savaşmamız gerekiyor. Vazgeçmiyoruz, sürekli deniyoruz. Skoru korumakta neden zorlandığımızı bilmiyorum. Bugün 3 gol attık, 3-2 oldu. Önceki maçta ikinci golü atıp maçı bitirme fırsatını yakalayamıyorduk. Sivas deplasmanında 3 gol atmak çok zordur.”

YORUMLAR 1
  • bjkli 2 yıl önce Şikayet Et
    adam hep iyiydi zaten iddia ediyorum bu sezon geçen yılkinden daha iyi .. takımın geçen yıla göre bi tık geride kalması ve gol bulamaması şuanki sıralamada olmasının sebebidir ... sadece pozisyonlar gole dönmüyor
    Cevapla