Avrupa devinin gözü Kerem ve Rıdvan'da!

Fransız ekibi Lyon, Galatasaray'da göz dolduran Kerem Aktürkoğlu ile Beşiktaş'ın sol beki Rıdvan Yılmaz için ciddi girişimlerde bulunacak.

Avrupa devinin gözü Kerem ve Rıdvan'da!
Avrupa devinin gözü Kerem ve Rıdvan'da!
GİRİŞ 25.02.2022 15:17 GÜNCELLEME 25.02.2022 15:18
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın Avrupa'da gösterdiği başarılı performansla son 16'ya adını yazdırmasına rağmen ligde alınan kötü sonuçlar sonrası sarı kırmızılı takımın Avrupa kupalarına katılma ihtimali zora girdi.

Avrupa tarafından yakından takip edilen isimlerden olan Kerem, 9 gol 8 asistinin yanı sıra takımın en değerli oyuncusu olmasıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Daha önce çıkan haberlerde ise 23 yaşındaki oyuncunun Galatasaray'ın önümüzdeki sezon Avrupa'da yer almama ihtimalinin yüksek olması sebebiyle takımdan ayrılmak istediği ifade edilmişti.

Konuyla ilgili yeni bir iddia da Fransa'dan geldi.

Fransa basınında çıkan haberlere göre Lyon, Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu için ciddi girişimlerde bulunacak. 

Haberde ayrıca, Lyon'un Beşiktaş forması giyen Rıdvan Yılmaz ile de ilgilendiği detayı verildi. Fransız ekibi sezon başından bu yana genç futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 2
  • xyz 2 yıl önce Şikayet Et
    lyon bayer leverkusen leicester gibi avrupadaki orta sıra takımları ister anca. arda güleri real madrid barcelona inter liverpool man city izler
    Cevapla
  • Bülent 2 yıl önce Şikayet Et
    ancak izlerler işte istemek ayrı izlemek ayrı parayı versinde isterse küme düşemeye oyanan versin sen izlemeye devam et
    Cevapla