Güven Yalçın Beşiktaş'tan dünyaları istedi!

Beşiktaş yönetimi, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Güven Yalçın’la görüşmelerini sürdürüyor. Siyah-beyazlılar, 23 yaşındaki golcüye senelik 10 milyon TL teklif ederken, Güven Yalçın'ın menajerinin istediği rakam ise dudak uçuklattı.

Güven Yalçın Beşiktaş'tan dünyaları istedi!
Güven Yalçın Beşiktaş'tan dünyaları istedi!
GİRİŞ 25.02.2022 10:38 GÜNCELLEME 26.02.2022 00:42
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Beşiktaş yönetimi bir yandan yeni sezon takviyeleri için uğraşırken, diğer yandan da takım içinde sözleşmesi bitecek oyuncularla görüşmelerini sürdürüyor. Yönetimin takımda kalmasını istediği isimlerin başında da Güven Yalçın geliyor.

Sportif Direktör Ceyhun Kazancı, sözleşmesini uzatmak istediği 23 yaşındaki genç forvete senelik 10 milyon TL'lik bir teklif sundu. Ancak genç oyuncunun menajeri Ersin Akkan, en azından 1 milyon euro (16.5 milyon TL) olmasında diretiyor.

Başkan Çebi'nin bu teklife olumlu bakmadığı ifade edilirken; gelecek sezon bir santrfor alacak olan Beşiktaş, Batshuayi'nin sözleşmesini de uygun şartlarda yenilemeyi düşünüyor. Tüm bunlar düşünüldüğünde Güven, Beşiktaş için üçüncü forvet durumunda kalıyor.

Güven Yalçın, Beşiktaş formasıyla bugüne kadar 91 resmi karşılaşmada şans buldu. Bu periyotta rakip fileleri 18 kez havalandıran Güven, 7 de asist yaparken; toplamda 25 gole direkt katkı sağladı. Güven, kiralık olarak gittiği Lecce'de 11 maçta oynamış ancak gol ve asist katkısı yapamamıştı.

YORUMLAR 15
  • Bence 2 yıl önce Şikayet Et
    Batsuhayi gibi kazmaya verilene bakarsan gerçekten hak ediyor.
    Cevapla
  • bjkli 2 yıl önce Şikayet Et
    12 ye bağlayın yaw
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Yabancılara veriyorsunuz, bizim çocuklarımıza da verin
    Cevapla
  • Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Güvene de verilmesin batshuayiye de
    Cevapla
  • Arkadaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Daha gençsiniz menajerlere kendinizi yedirtmeyin değerinizi kendiniz biliuorsunuz. Yazık bubgenç yasta geleceğin bitecek
    Cevapla
  • Kurtuluş 2 yıl önce Şikayet Et
    10 milyonluk ne yaptin. hepinize haram o paralar. insanlar ne zorluklarla bedenlerini yoruyor emek veriyor. yazık bee sizler para beyenmiyorsunuz besiktas a kambursun guven .. o paraya öküz aldak daha verimli sut et veriyor. sen ne verdin.. kulliyen zararsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle