Beşiktaş'tan Alex Teixeira kararı!

Beşiktaş Yönetimi Arap Yarımadası ve Çin Ligi ekiplerinin transfer hedefinde bulunan Alex Teixeira ile yolları ayırmaya sıcak bakıyor.

Beşiktaş'tan Alex Teixeira kararı!
Beşiktaş'tan Alex Teixeira kararı!
GİRİŞ 23.02.2022 14:38 GÜNCELLEME 23.02.2022 14:39
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Siyah-Beyazlılar’a sezon başında bedelsiz olarak katılan Alex Teixeira, bu zamana kadar ortaya koyduğu performansla beklentileri karşılayamadı.

21 mücadelede 4 gollük istatistik yakalayan 31 yaşındaki futbolcu, eski parlak günlerinin uzağında olsa da transfer gündeminin gözdesi olmaya devam ediyor. Beşiktaş’a katılmadan önce Arap Yarımadası’ndan birçok teklif alan ancak hem yakın arkadaşı Josef de Souza hem de Şampiyonlar Ligi faktörleri sebebiyle Kartal’ı seçen Sambacı’ya ilgi sürüyor.

Maliyeti 9 milyon Euro

Katar ve Suudi Arabistan’a ek olarak Çin Ligi ekiplerinin de radarında bulunan deneyimli futbolcunun, sezon sonunda takımdan ayrılma ihtimali her geçen gün artıyor. Beşiktaş’la seneliği 3 milyon Euro’dan 3 senelik kontrat imzalasa da menajerler aracılığıyla gelen tekliflerin 5 milyon Euro seviyesinde olması, Teixeira’nın Arap ve Çin kulüplerine ilgisini artırıyor. Siyah-Beyazlılar ise yüksek maliyeti karşısında beklentilerin altında kalan formu sebebiyle Alex’in sezon sonunda ayrılmasına olumlu bakıyor. 

Yönetim ayrılmaya yeşil ışık yaktı

Yönetimin, düşük bir bonservis bedeli karşılığında Alex’le yollarını ayırmaya yeşil ışık yaktığı belirtildi. Geleceğiyle ilgili kesin kararın sezon sonuna bırakıldığı tecrübeli futbolcunun Beşiktaş’tan ayrılırken hem kulübün yüksek maaşından kurtulması hem de bonservis bedeli kazandırması ihtimali bulunuyor. 

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 2
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Paraya bak be
    Cevapla
  • NoLf 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam yeni ısınmıştı az dursaydınız. Zaten aylarca oynamamış eksiği vardı. Hiç sabır yok bizimkilerde. Kumaşı çok iyi bir oyuncu. Seneye de sabredebilirdik. Diğer 4 sene yatıp para alan beygirler gibi değil en azından. Efendi bir adam.
    Cevapla