Beşiktaş'tan Vida'ya yeni teklif! Anlaşma yakın

Beşiktaş, sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Domagoj Vida'ya yeni bir teklifte bulundu. Siyah-beyazlıların daha önceki tekliflerini reddeden Hırvat stoper, bu kez nikah tazelemeye sıcak bakıyor.

Beşiktaş'tan Vida'ya yeni teklif! Anlaşma yakın
Beşiktaş'tan Vida'ya yeni teklif! Anlaşma yakın
GİRİŞ 22.02.2022 10:19 GÜNCELLEME 22.02.2022 10:24
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beşiktaş ile Vida arasında görüşmelerde taraflar orta noktada buluşmaya başladı. Hırvat stoper adım adım siyah-beyazlı formayla yola devam etmeye biraz daha yaklaşıyor.

Beşiktaş daha önce Vida'ya 1+1+1 yıllık teklif karşılığında yıllık 1.5 milyon euro artı 500 bin euro'luk bonuslardan oluşan bir teklif sunmuş; sözleşme her sezon sonunda iki tarafın anlaşması ile devam edecekti.

Vida'dan ise karşı bir teklif geldi. Yılda 1.5 milyon euro'luk teklifi kabul eden Vida, her sezon sonunda yenilenme olmadan sözleşmesinin 3 yıllık uzatılmasını istedi. 29 Nisan'da 33 yaşına girecek Vida'nın bu teklifi kabul edilirse Beşiktaş kadrosunda 36 yaşına kadar kalmayı garantileyecek.

Beşiktaş ise teklifini bir kez daha yeniledi. Vida'ya, 2+1 yıllık teklif yaparken; 1.5 milyon euro artı 500 bin euro'luk bonuslar önerdi. Ayrıca ikinci sezonda 20 maça ilk 11'de başlarsa Vida'nın sözleşmesini bir yıl daha uzatmayı önerdi. Hırvat oyuncunun bu teklife olumlu yaklaştığı ve anlaşmanın önümüzdeki günlerde imzalanacağı ifade edildi.

MALİYETİ 20 MİLYON EURO

Beşiktaş'tan senelik 3.7 milyon euro kazanan Vida, 4.5 yılda Kartal'dan 16.15 milyon euro'su garanti ücret olmak üzere 17.65 milyon euro (1.5 milyon euro da imza parası) kazandı.

Menajerine de 1.6 milyon euro ödenen Hırvat oyuncu için Beşiktaş'ın kasasından bugüne kadar önenen rakam yaklaşık 20 milyon euro'yu buldu. 

KAYNAK: FOTOMAÇ
YORUMLAR 4
  • vurucu 2 yıl önce Şikayet Et
    çook para 33 yaşında adam zaten
    Cevapla
  • adalı 2 yıl önce Şikayet Et
    adam arkasına dönemiyor,refleksler %50bitmiş...1.5 milyon euro. siz ya parayı sokakta buluyorsunuz yada komisyon alıyorsunuz. bırakın gitsin,tek bir takım 1 milyon euro vermez...yeter artık dönebilen deparı olan oyuncular alın..
    Cevapla
  • Mikail 2 yıl önce Şikayet Et
    Alt yapıya yatırın o paraları 20000000 €yu altyapı ya yatır saydınız şimdi bütün takımı değiştirebilirsiniz yabancılara bu parayı veriyonuzda başarınız ne
    Cevapla
  • Ferdi K. 2 yıl önce Şikayet Et
    Beş para etmez.
    Cevapla