İspanyollar duyurdu! Sörloth geri dönüyor

İspanyollar, Real Sociedad'da bekleneni veremeyen Norveçli golcünün zirvede olduğu Türkiye'ye dönebileceğini ileri sürdü.

İspanyollar duyurdu! Sörloth geri dönüyor
İspanyollar duyurdu! Sörloth geri dönüyor
GİRİŞ 17.02.2022 18:16 GÜNCELLEME 17.02.2022 18:16
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

İspanya'da flaş bir Aleksander Sörloth iddiası ortaya atıldı. İspanyollar, Real Sociedad'da da umduğunu bulamayan Norveçli golcünün zirvede olduğu Türkiye'ye dönebileceğini bildirdi. Sörloth ile bu sene başında Fenerbahçe ilgilenmiş, ancak Trabzonspor'un Norveçli golcüyü satarken sözleşmesine eklettirdiği özel maddeye takılmıştı.

İspanyol basını, Alexander Sörloth'un, Almanya'da yaşadığı hayal kırıklığının ardından benzer bir süreci İspanya'da da yaşadığını vurguladı.

27 MAÇTA SADECE 5 GOL ATTI

İspanyol sitesi eldesmarque.com'un haberinde, Norveçli golcünün şu ana kadar İspanya'da 3 kulvarda 27 maçta 1082 dakika sahada kaldığı ve sadece 5 gol attığı belirtildi.

SATIN ALMA OPSİYONUNU KULLANMAYI DÜŞÜNMÜYORLAR

Real Sociedad'ın Menajeri Roberto Olabe'nin Alexander Sörloth'un uyum sorununa dikkat çektiği açıklamalarına da yer verilen haberde şu ifadeler yer aldı:

"Sörloth, kariyerinin en parlak günlerini 37 maçta 25 gol attığı TS'de yaşadı. Sociedad'ın 16 milyon euroluk bir satın alma opsiyonu var. Ancak şu anki görüntü sezon sonunda Türkiye'ye geri döneceğini işaret ediyor. Türk medyası onu Trabzonpor ve Beşiktaş'la ilişkilendiriyor." (Akşam)

YORUMLAR 36
  • BEKTAS 2 yıl önce Şikayet Et
    bizim lig fizikli forveti tutamaz... tr de yine coşar
    Cevapla
  • Abbas 2 yıl önce Şikayet Et
    Elin gavuru bizin saflar gibi parayı sokaktan toplamıyor, kiralıyor, işe yaramadı mı başından def ediyor.
    Cevapla
  • Ruhi 2 yıl önce Şikayet Et
    Gel kardeşim harikalar diyarı burası. Seni başka kim kabul etsin. Hurda mezarlığı bizim ligimiz gel Futbol bacasız bir endüstridir. Bu endüstrinin önünü kesen halk düşmanları olduğu sürece bizden bi cacık olmaz
    Cevapla
  • Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor da fena iş yapar....
    Cevapla
  • Şenol 2 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon'a gelmesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle