Beşiktaş'ta Şenol Güneş ve Atiba planı!

Beşiktaş'ta Mayıs ayındaki seçimde Ahmet Nur Çebi ve ekibi görevde kalmaya devam ederse, ilk iş olarak teknik direktör Şenol Güneş ile anlaşma sağlanacak ve tecrübeli hocanın yardımcılığını Atiba Hutchinson yapacak.

Beşiktaş'ta Şenol Güneş ve Atiba planı!
Beşiktaş'ta Şenol Güneş ve Atiba planı!
GİRİŞ 16.02.2022 13:26 GÜNCELLEME 16.02.2022 21:01
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Haber7 Spor Servisi

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, yeni sezonda Beşiktaş'ın teknik direktör koltuğuna Şenol Güneş'in oturacağını iddia etmişti. İddianın ardından gözler Başkan Ahmet Nur Çebi'ye çevrildi.

İddiaları net bir dille yalanlamayan başkan Çebi'nin de sezon sonunda Şenol Güneş'e sıcak baktığı belirtildi.

SEÇİM BEKLENİYOR

Sergen Yalçın'ın istifası üzerine göreve getirilen Önder Karaveli ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalayan siyah-beyazlı yönetimin, Mayıs ayındaki genel kurulda yeniden göreve getirilmesi halinde ilk iş olarak teknik direktör Şenol Güneş ile anlaşacağı iddia edildi.

ŞENOL GÜNEŞ'İN YARDIMCISI ATİBA OLACAK

Başkan Ahmet Nur Çebi ve ekibinin en büyük sürprizlerinden biri de 39 yaşındaki Atiba Hutchinson olacak. Tecrübeli futbolcu önümüzdeki sene yeşil sahalara veda edecek ve teknik direktör Şenol Güneş'in yardımcısı olarak göreve getirilecek.

Ahmet Nur Çebi'nin bizzat görüştüğü ve fikrini aldığı Atiba'nın da, bu teklife sıcak baktığı iddia edildi.

ÖNDER KARAVELİ İLE YOLLAR AYRILMAYACAK

Sergen Yalçın'ın ardından göreve gelen ve Siyah Beyazlı takımı içinde bulunduğu kötü durumdan kurtaran teknik direktör Önder Karaveli ile de yollar ayrılmayacak. Verdiği her röportajda Önder hoca ile yoluna devam edeceğini belirten başkan Çebi, teknik direktör Karaveli'ye teknik kadroda ve alt yapılarda görev verecek.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 27
  • Yorumcu 2 yıl önce Şikayet Et
    bir sene sonra da sergen gelir
    Cevapla
  • Bjk liyiz 2 yıl önce Şikayet Et
    Şenol Güneş kesinlikle gelmemeli çok büyük hata... Güneşin fb düşmanlığı yüzünden bjk ile FB arası açılmıştı. Bence bjk fatih terim veya alman hoca getirmeli...
    Cevapla
  • recep 2 yıl önce Şikayet Et
    oy kullanabilseydim sana o vermezdim kesin ve net.
    Cevapla
  • Mert 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir BJK olarak kesinlikle istemiyorum, Kenan, Burak gibi oyuncuları nasıl istemedik getirdiler fos çıktı, bu da gün gibi ortada zaman ve para kaybı olur.
    Cevapla
  • Utku Yar 2 yıl önce Şikayet Et
    Önder Karaveli ile devam daha hayırlı olacaktır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle