Beşiktaş, Schalke ile pazarlık masasında!

Can Bozdoğan'ın 1.8 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu düşürmek isteyen Beşiktaş yönetiminin, Schalke'den Mehmet Aydın'ı da gündemine aldığı öğrenildi. Siyah-Beyazlılar, iki gurbetçi için Almanlar'la pazarlık yapacak.

Beşiktaş, Schalke ile pazarlık masasında!
Beşiktaş, Schalke ile pazarlık masasında!
GİRİŞ 10.02.2022 13:09 GÜNCELLEME 10.02.2022 13:09
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Devre arası transfer dönemini suskun geçiren takımlardan olan Beşiktaş önümüzdeki sezon için yapılanma hamlelerini çok yoğun bir şekilde sürdürüyor. Siyah-Beyazlı Yönetimin önümüzdeki ay, Alman ekibi Schalke ile transfer görüşmesinde bulunacağı öğrenildi.

OPSİYON 1.8 MİLYON EURO

Kartal sezon başında satın alma opsiyonuyla kiralanan Can Bozdoğan'ın bonservisini almak için Schalke ile pazarlık masasına oturacak. Genç yıldızın satın alma opsiyonu 1.8 milyon Euro... Ahmet Nur Çebi başkanlığındaki yönetim, Schalke ile görüşerek bu rakamı pazarlıklarla aşağıya çekmeyi hedefliyor. Görüşmeleri genel müdür Ceyhun Kazancı yürütecek.

Can Bozdoğan'ın bonservisini almak için Schalke ile temas kuracak Beşiktaş'ın bir başka genç yeteneğin şartlarını da öğreneceği belirtildi.

Bu isim Schalke'nin sağ kanat oyuncusu Mehmet Aydın... Kulübüyle 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan gurbetçi oyuncunun sezon sonu için kadroda düşünülmediği belirtiliyor.

KAYNAK: TAKVİM
YORUMLAR 3
  • Aşigo 64 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence hemen alinmali abdulkerim ve boupendza birde firtina gibi bit sag acik bu kadronun birde basina rizayi getirirsek muaala of ne ala tadindan yennez
    Cevapla
  • Rmzn 2 yıl önce Şikayet Et
    müthiş yetenek. yabancılara döküp saçmaktansa bunlar alınmalı. daha neler var neler
    Cevapla
  • ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    ya sacmalamiyin bu para verilmez .
    Cevapla