Transfer sürprizi! Ekuban geri dönüyor

Batshuayi'den istediği verimi alamayan, Larin'le de halen anlaşamayan Beşiktaş, eski Trabzonsporlu Caleb Ekuban'la görüşerek 'prensipte' anlaştı.

Transfer sürprizi! Ekuban geri dönüyor
Transfer sürprizi! Ekuban geri dönüyor
GİRİŞ 10.02.2022 11:44 GÜNCELLEME 10.02.2022 11:44
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta yeni sezon transfer çalışmaları aralıksız sürüyor. Yönetim, özellikle gol yollarında yaşanan sıkıntı nedeniyle forvet mevkiini güçlendirmek istiyor. Birçok isimle temasa geçen Kara Kartal, listesine eski Trabzonspor Ekuban'ı da ekledi.

Batshuayi'den istediği verimi alamayan, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Larin ile yeni kontrat için yapılan görüşmelerden sonuç alamayan Beşiktaş, Genoa'dan ayrılmak isteyen Ekuban'la yeni sezon için prensip anlaşmasına vardı.

ELDEKİ İKİ FORVETİN PERFORMANSI ÖNEMLİ

Belçikalı yıldız Batshuayi'nin kalıp-kalmayacağı sezon sonuna kadar göstereceği performansa göre netlik kazanacak. Senelik 2.5 milyon euro'da ısrar eden Larin ise 1.7 milyon euro'ya 'evet' demezse önümüzdeki sezon olmayacak.

İki forvetten birinin gitmesi durumunda bile siyah-beyazlılar Caleb Ekuban'ı renklerine katacak. Ekuban, yeni sezon için Beşiktaş'la söz keserken; siyah beyazlıların Genoa ile anlaşması halinde Ganalı hücumcu gelecek sezon Beşiktaş forması giyecek.

Trabzonspor formasıyla toplam 103 maçta görev yapan Ekuban, bu periyotta 29 gol atarken, 18 de asist yaptı. 2020- 21 sezonu başında 1,8 milyon euro karşılığında Genoa'nın yolunu tutan Ganalı forvet, İtalya'da bekleneni veremedi. 27 yaşındaki Ekuban, Çizme'de 23 maçta sadece 1 gol, 1 asistlik performansla 2 gole katkı sağlayabildi. 

YORUMLAR 6
  • Molla Kasım 2 yıl önce Şikayet Et
    Kimse kontratını bozup gitmez, 1.7 ye inmezsse olmayacak diye bir şey yok. 2.5 dan çatır çutur alır parayı, kontratı bitene kadar.
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah gelir boş larinden çok daha faydalı olur
    Cevapla
  • ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    ya verin su adamin hakkini 1.7 diretmek ayiptir . iyiki kusmuyor takima larin . gerci atiba faktorude vardir ya hayirlisi
    Cevapla
  • m.k 2 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış transfer. Ekuban santrafor degilki Batsuayinin yerine alınsın.
    Cevapla
  • Çıkış 2 yıl önce Şikayet Et
    Güven bundan en az iki katı daha iyidir, nedir bu yabancı hayranlığı pes doğrusu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle