Yarım sezonluk maaşları bile dudak uçuklattı!

Ara transfer döneminde takımdan ayrılmayan Ljajic, N'Sakala, Douglas ve Lens'in yarım sezonluk maliyetleri 50 milyon TL'yi buluyor.

Yarım sezonluk maaşları bile dudak uçuklattı!
Yarım sezonluk maaşları bile dudak uçuklattı!
GİRİŞ 10.02.2022 11:17 GÜNCELLEME 10.02.2022 11:25
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta kadro dışı durumunda bulunan Adem Ljajic, Fabrice N'Sakala, Douglas ve Jeremain Lens devre arası takımdan ayrılmadı.

Bu 4 oyuncu arasında sadece Ljajic için teklifler gelirken 30 yaşındaki futbolcu, İstanbul dışına çıkmak istemediği için GZT Giresunspor ve Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'u geri çevirdi.

Başakşehir ile anlaşması ise Beşiktaş ile sözleşme fesih görüşmelerine takıldı. Diğer üç isme hiçbir kulüp tarafından teklif yapılmadı.

TAKIMA MALİYETLERİ 50 MİLYON TL

Yarım sezonluk ücretleri 3.2 milyon Euro (50 milyon TL) olan 4 ismin yükü yine Beşiktaş'ın omuzlarına kalmış oldu. Siyah-beyazlı yönetim sezon sonu sözleşmeleri bitecek bu oyunculardan kurtulacağı günü iple çekiyor.

Takımdan ayrı bir şekilde hareket eden, A takım binasını ve yemekhanesini kullanamayan bu oyuncular, çalışmalarını 3 numaralı sahada gerçekleştiriyor.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 29
  • bitlisli 2 yıl önce Şikayet Et
    Sanki ben aldım futbolcuları
    Cevapla
  • erkan karataş 2 yıl önce Şikayet Et
    imza attıranlara ödettirin
    Cevapla
  • Beyhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Haram paranın gideceği yer..
    Cevapla
  • adem 2 yıl önce Şikayet Et
    50 değil 500 milyon olsun batsı bitsinler bir fukaraya yardım edin daha iyi
    Cevapla
  • Matşah 2 yıl önce Şikayet Et
    Gidip kulüplere yardım yapıp maç bileti için cebindeki son parayı verenlere acımıyorum sonuç ortada fakir para verir zenginler o parayı bir güzele cebellezi yapar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle