Beşiktaş'ta Miralem Pjanic gelişmesi!

Miralem Pjanic ile ilgili İtalyan basınında çıkan iddialara göre, tecrübeli orta sahanın gelecek sezon da Beşiktaş'ta kalacağı yazıldı.

Beşiktaş'ta Miralem Pjanic gelişmesi!
Beşiktaş'ta Miralem Pjanic gelişmesi!
GİRİŞ 09.02.2022 10:12 GÜNCELLEME 10.02.2022 00:39
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Süper Lig devi Beşiktaş'ın sezon başında Barcelona'dan son kadrosuna kiralık olarak kattığı Pjanic, gelecek sezonda da siyah beyazlı ekipte kalmak istediğini açıklamıştı.

Bosnalı futbolcu ile ilgili bir haber yayınlayan İtalyan sitesi, Pjanic'in gelecek sezon da Beşiktaş'ta kalacağını yazdı.

Pjanic'in yaptığı açıklama ile takımda kalacağını duyurduğunu yazan İtalyan sitesi, yıldız futbolcunun Beşiktaş ile ilgili paylaşımları ile ilgili de "Beşiktaş'ı ve Türkiye'yi sevdi" yorumu yapıldı.

Profesyonel kulüp kariyeri boyunca 573 resmi maça çıkan Pjanic, bu dönemde 73 gol atarken, 112 de asist yapmayı başardı. Barcelona'dan kiralanan Boşnak yıldız siyah-beyazlı formayı 21 kez terletirken, 4 gol pası verdi. Pjanic, kariyerindeki en skorer dönemini 30 gol, 44 de asist yaptığı Roma'da yaşadı. 

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 7
  • Baba Korkut 2 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul akşamlarının tadını alan futbolcular kolay kolay dönmek istemiyor. avrupa'daki takımlardaki kadar yorucu antrenman da yapmıyorlar. iki güzel çalım atacaksın diye zaten hocalar ve taraftar el üstünde tutuyor. maaşı da euro'ya bağladın mıydı gel keyfim gel. Diğer taraftan Rıdvan Yılmaz gibi oyuncular pjaniç'in verdiği katkının iki katını verir ama değeri bilinmez. Altyapıya yatırım, futbolun yerli üretimidir. Her ile stat yaptık ama altyapıya yatırım yapmadık.
    Cevapla
  • adem 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamda teknik ekibin gördüğü lakin bizim göremediğimiz ne var acaba. Bu adam cortingen sıtraygen...
    Cevapla
  • bjkli 2 yıl önce Şikayet Et
    dünya görüyor sen göremiyorsun demekki.. sen volaybol basket falan takıl
    Cevapla
  • Selim 2 yıl önce Şikayet Et
    BJK şampiyonlar ligi için kiralık oyuncular aldı. Bunlar gereksizdi. Bu oyunu çok abartmamak lazım. Olan şey kulüp borç batağındadır. Bu durum daha vahim duruma geldi.
    Cevapla
  • 1453RTE 2 yıl önce Şikayet Et
    Çööppppppp
    Cevapla
  • 213123123 2 yıl önce Şikayet Et
    Pjanic'e çöp dedi Futbol hakkında bilgisi 0 olan arkadaş
    Cevapla
  • Pilot50 2 yıl önce Şikayet Et
    Süper
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle