Çebi: Bu kafayla Beşiktaş'a hizmet edemezler

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlı ekibin antrenmanı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Çebi: Bu kafayla Beşiktaş'a hizmet edemezler
Çebi: Bu kafayla Beşiktaş'a hizmet edemezler
GİRİŞ 04.02.2022 11:29 GÜNCELLEME 04.02.2022 11:42
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Antalya kampında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Ahmet Nur Çebi'nin açıklamaları şu şekilde:

"Gedson planlarımız arasında olan bir futbolcuydu. Biz geçen seneden beri bu transferi yapmayı planlıyorduk. Bugün şartlarımız yerine geldi. Başka bir takımın ilgilenmesi sonucu aldığımız bir futbolcu değil.

Gedson, Galatasaray'ın önceliği olmayabilir ama bizim için önemliydi. Galatasaray ve Beşiktaş sahada rekabet içerisindedir, transferde değil. Gedson transferi ne Beşiktaş'ı yukarı çeker, ne de Galatasaray'ı aşağı çeker.

"Bu nasıl bir meslek anlayışıdır anlayamıyorum"

Kadro dışı kalan arkadaşlarımız maalesef ayrılmak istemiyor. Bu nasıl bir meslek anlayışıdır anlayamıyorum. Yan sahada koşu yapıyorlar. Bu kafayla Beşiktaş'a hizmet etme düşünceleri olmadığını görüyoruz. Gelen tekliflere olumsuz yanıt veriyorlar.

Uygun şartlarda anlaşabildiğimiz oyuncular olursa transferlerimiz devam edecektir. Fakat devre arası için başka transfer düşüncemiz yok. Takımımıza, oyuncularımıza güveniyoruz.

"Benim teknik direktörüm Önder Karaveli'dir"

Şenol Güneş'i severiz, Beşiktaş'a ve Türk futboluna hizmetler verdi. Fakat benim teknik direktörüm Önder Karaveli'dir. Bitti."

"Lütfen biraz daha destek olsunlar"

"Taraftarın artık pandeminin verdiği yokluktaki desteğini artık istiyoruz. Bu saatten sonra sezon bitene kadar, ben hala istekli, ümitliyim. Her şey var futbolun içinde. Şampiyonluk hissini ve amacını taşıyorum. En önemli tarafımız taraftarlardır. Beşiktaş taraftarı, desteklerini esirgemesinler. Çok büyüklerdir. Bu takımı ayağa kaldırabilirler. Lütfen biraz daha destek olsunlar."

YORUMLAR 12
  • 1903 2 yıl önce Şikayet Et
    Nesiller değişse bile Türkiye'de değişmez kurallar vardır: Meyve veren ağaç taşlanır.
    Cevapla
  • Veysel 2 yıl önce Şikayet Et
    Profesyonel futbolcu. Önce Beşiktaş'ı mı düşünecek! Kendini düşünecek elbet. Başkanlık sonrası kulübü icraya verenleride gördü bu ülke. Boş konuştun başkan
    Cevapla
  • Bjk 2 yıl önce Şikayet Et
    Boş yorum yaptın kardeş futbolcu kendini düşünse geriye kalan yarim sezon için başka bir takıma gider zaten parasını alıyor çalışır kendini ispatlar gelecek sezon formda bir şekilde başka bir takıma gider 1 senedir düz koşudan başka birşey yapmayan futbolcu için kimse riske girip transfer yapmaz
    Cevapla
  • Beşiktaş 44 2 yıl önce Şikayet Et
    Aldin iyi niye kiraliyon bu mantıkla ıs yapılmaz
    Cevapla
  • Aydın 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir şey bildiğin yok laf olsun diye yorum yapıyon
    Cevapla
  • Gürkan Mert 2 yıl önce Şikayet Et
    Önder Karaveli hocamız çok isabetli bir karar oldu, uzun süre başarılar diliyorum.
    Cevapla
  • Beşiktaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Yönetemiyor Beşiktaş'ı... Değeri olan topçuları depoya atarak hurdaya çevirdi. Dorukhan'ı bile bedava kaptırdı, şimdi de Larin'i kaptıracak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle