Vida'nın menajerinden transfer açıklaması

Beşiktaş'ın Hırvat stoperi Domagoj Vida'nın temsilcisi Uğur Avadan önemli açıklamalar yaptı.

Vida'nın menajerinden transfer açıklaması
Vida'nın menajerinden transfer açıklaması
GİRİŞ 31.01.2022 18:52 GÜNCELLEME 31.01.2022 19:05
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Beşiktaş'ın Hırvat stoperi Domagoj Vida'nın temsilcisi Uğur Avadan önemli açıklamalar yaptı.

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Avadan, Beşiktaş ile sözleşme yenileme görüşmelerini yaptıklarını söyledi.



Avadan'ın açıklamaları şöyle:

"Bordeaux'nun ilgisi vardı"

Fransa'dan Bordeaux'nun ilgisi olduğunu söyleyen Avadan, "Vida şampiyon takımlarda oynadı hep. Dinamo Zagrep, Dinamo Kiev gibi... Hep şampiyonluğa oynayan takımlarda oynadı. Beşiktaş şampiyon bir takım. Bordeaux ayrılmak için uygun değil." diye konuştu.

"Vida sezon sonuna kadar Beşiktaş'ta"

Beşiktaş'la sözleşme yenilemek için görüştüklerini belirten Avadan, "Kulüpleri de anlamak lazım. İyi niyetli görüşüyoruz. Anlaşırız anlaşamayız bilemem; ama görüşmelerimiz iyi ilerliyor. Dolar, Euro kuru malumunuz. Ayrıca Vida, Beşiktaş'ta çok mutlu. Ayrılıkları sevmez. Uzun süreli kontratları sever. Hep şampiyonluk oynayan takımlarda oynadı" dedi.

"Vida ayrılıkları sevmez"

Beşiktaş'la sözleşme yenilemek için görüştüklerini belirten Avadan, "Kulüpleri de anlamak lazım. İyi niyetli görüşüyoruz. Anlaşırız anlaşamayız bilemem; ama görüşmelerimiz iyi ilerliyor. Dolar, Euro kuru malumunuz. Ayrıca Vida, Beşiktaş'ta çok mutlu. Ayrılıkları sevmez. Uzun süreli kontratları sever. Hep şampiyonluk oynayan takımlarda oynadı" dedi.(Ajansspor)

YORUMLAR 1
  • Metin 2 yıl önce Şikayet Et
    Mümkünse ayrılsın, vida nın bireysel hatasından kaybolan puanlar olmasaydı bugün lider Beşiktaş' tı.
    Cevapla