Başkan Çebi'den Önder Karaveli'ye jest!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Teknik Direktör Önder Karaveli’nin yeni ücretini belirledi.

Başkan Çebi'den Önder Karaveli'ye jest!
Başkan Çebi'den Önder Karaveli'ye jest!
GİRİŞ 30.01.2022 10:56 GÜNCELLEME 30.01.2022 10:56
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Sergen Yalçın’la yolların ayrılmasının ardından ‘geçici’ olarak teknik direktörlüğe getirilen, ancak gösterdiği performansla siyah beyazlı takımın krizden çıkmasını sağlayıp bir de Süper Kupa kazandıran Önder Karaveli’nin bu başarısını karşılıksız bırakmadı. Çebi, sadece futbolcuların değil, camianın da güvenini kazanan 47 yaşındaki teknik adama maddi açıdan büyük bir jest yaptı.

"Maddi konularda talebi olmadı"

Sportif direktör Ceyhun Kazancı ile yaptığı toplantıda Karaveli’nin durumunu değerlendiren başkan Çebi, başarılı teknik adama sezon sonuna dek 1 milyon 700 bin TL ücret verilmesini kararlaştırdı. Konuyla ilgili açıklama yapan Kazancı, bu rakamın tamamen başkan Çebi’nin takdiri olduğunu, Karaveli’nin para konusunda en ufak bir talebinin olmadığını ifade etti. Kazancı, şunları söyledi:

"Önder hoca sadece işine odaklandı"

“Önder hoca, kalbi her zaman Beşiktaş için çarpan, kulübümüze yıllardır büyük hizmetlerde bulunan, değerli bir teknik direktör. Kendisi U19 takımında olduğu gibi A takımda da sadece işini yapmaya odaklandı. Çalışma koşullarını ya da maddi konuları hiçbir şekilde gündeme getirmedi. Ne pazarlık yaptı ne de aldığı ücretin açıklanmasını istedi. Bu konulardan rahatsızlık duyuyor.” (Hürriyet)

YORUMLAR 7
  • Ceio 2 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bu takımın hocaya mi ihtiyacı var heleki bu ligde hocayı göklere çıkarıyorsunuz hocalık yaptığı takımları bir inceleyin.Bir zamanlar GS de bir Cevat hoca vardı cimbom şampiyon oldu cevat yok.
    Cevapla
  • İbrahim ün 2 yıl önce Şikayet Et
    Tam bir beyefendi yüzüne vurmuş.Allah yardımcı sı olsun.
    Cevapla
  • Birgarip 2 yıl önce Şikayet Et
    Gerçek bjk li.insan ,beyefendi,.
    Cevapla
  • Nadir Ünal 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın ve Başkanım siz hakikaten çok değerli ve insan halinden anlayan.Kalbi tertemiz olan pırıl pırıl bir kişiliğiniz var.Allah size sağlık versin yaşadığınız güzel yıllarınızda her şey gönlünüzce olsun.Ayrıca aynen rahmetli SÜLEYMAN SEBA gibisiniz Başkanımızın mekanı cennet olsun amin.Yolunuz açık olsun.
    Cevapla
  • Ahmet Bjk 2 yıl önce Şikayet Et
    Vay be aylık 8 bin TL den 3 aylığına 1 milyon 700 bin TL ye.
    Cevapla
  • Ahmet Bjk 2 yıl önce Şikayet Et
    Beni yanlış anlamışsın koskoca beşiktaş kulübü u19 gibi a takıma futbolcu yetiştirmesi gereken hocaya 8 bin gibi komik bir rakam veriyordu. A takıma çıkınca birden fiyatı ne hale geldi. Arada fark çok orantısız.
    Cevapla
  • beko 2 yıl önce Şikayet Et
    ne ayilk 8 bini düz bir memur maasi bile onu gectii az gerceki ol elin gavurlarina tonlarca para verip gondermedilermi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle