Fikret Orman: Kardeşim gibiydi, 18:00'de yanındaydım'

Beşiktaş'ın eski başkanı Fikret Orman, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümü sonrası ilk kez konuştu.

Fikret Orman: Kardeşim gibiydi, 18:00'de yanındaydım'
Fikret Orman: Kardeşim gibiydi, 18:00'de yanındaydım'
GİRİŞ 27.01.2022 13:20 GÜNCELLEME 27.01.2022 20:26
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beşiktaş eski yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği olay dün gece Bakırköy'ün Yeşilköy Mahallesinde saat 00.30 sıralarında meydana geldi. Cümbüş Sokakta bir balık restoranında bulunan Beşiktaş eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'na kimliği belirsiz kişi ya da kişiler silahlı saldırı düzenledi. Saldırı sonrası ağır yaralanan Mahmutyazıcıoğlu tüm müdahalelere rağmen kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu, eski başkan Fikret Orman döneminde yaklaşık 1 yıl Beşiktaş Kulübü'nün hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyeliğini yapmıştı.

Fikret Orman'dan ilk açıklama

Beşiktaş eski başkanı Fikret Orman, 'Kardeşim' dediği Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili özel açıklamalarda bulundu.

'Kardeşimi kaybettim!

Beşiktaş eski Başkanı Fikret Orman; 'Kardeşimi kaybettim! Benim çok sevdiğim bir insandı. Kardeşim gibiydi. Hala olayın şokundayım. Çok üzgünüm.' ifadelerini kullandı.

'Ben 18:00'da yanına gittim'

Orman ayrıca, 'Saldırı gece yarısı 00:00'da gerçekleşmiş. Ben saat 18:00'de yanına gittim 20:00'de oradan ayrıldım. Öncesinde beni aradı, ABD'ye gitmeden önce 'gel bir yemek yiyelim' dedi. Ben de o yüzden gitmiştim. Kızım beklediği için yemekten erken ayrıldım. Sonra gece haberi duydum, inanamadım. Allah ailesine, sevdiklerine sabır versin. Tüm Beşiktaşlıların başı sağ olsun.' açıklamalarında bulundu.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 4
  • Muhammed Kerem 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin inşallah
    Cevapla
  • Bjk 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir bit yeniği çıkmasın mı
    Cevapla
  • Eskimalatyalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah ede Fikretin parmağı bu işte olmaya.
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Neden vurulmuş acaba???
    Cevapla