Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde 2 kişi yakalandı

Silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Beşiktaş Kulübü eski yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde “şüpheli” sıfatıyla aranan 5 failden 2’sinin yakalandığı öğrenildi.

GİRİŞ 27.01.2022 13:18 GÜNCELLEME 27.01.2022 15:14
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Bakırköy’de bir balık restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Beşiktaş Kulübü eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde “şüpheli” sıfatıyla aranan 5 failden 2’sinin yakalandığı öğrenildi.

NE OLMUŞTU

Beşiktaş eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili detaylar ortaya çıktı.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Bakırköy Yeşilköy Mahallesi'nde bulunan balıkçıda saat 00.30 sıralarında saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu, olaydan önce Fikret Orman'la görüştüğü öğrenildi. Akşam saatlerindeki görüşme sonrası Fikret Orman restorandan "uçağım var" diye ayrıldığı belirtildi. Edinilen bilgiye göre, bir süre sonra ise 4 kişi, Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile görüşmek için restorana geldi. 4 şüpheliden 2'si restoranın arka tarafında bulunan masada Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile görüşmeye başladı. Görüşme sırasında tartışma çıkmasıyla 2 saldırgan önce masada 2 el ateş etti. Ardından restoran dışından da  2 el daha ateş ederek bekleyen diğer 2 kişiyle olay yerinden uzaklaştı. Saldırganları yakalama çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Öte yandan Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun saldırıya uğradığı restoranın ortağı olduğu öğrenildi. Aynı restoranda 2017 yılında da Avukat Kudbettin Kaya'nın öldürüldüğü kaydedildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 7
  • Aziz yıldıvım 2 yıl önce Şikayet Et
    Ceza evleri beş yıldızlı otel gibi giren bir daha girmek istiyor .eskiden zature verem olmadan çıkamazlardı içeri girmeye korkmuyor kimse
    Cevapla
  • Dermanbey 2 yıl önce Şikayet Et
    Konu Para diye dusunuyorum...
    Cevapla
  • vanlı 2 yıl önce Şikayet Et
    karanlık kişiler
    Cevapla
  • Bayburtlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Demek ki o restoranta gitmemek gerek zaten balıkçılar tehlikeli oldu bu ara
    Cevapla
  • Yolcu 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah Rahmet etsin İnşaallah. Ecel gelmiş cihane baş ağrısı bahane
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle