Silahlı saldırıya uğrayan Şafak Mahmutyazıcıoğlu hayatını kaybetti!

Eski Beşiktaş yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

GİRİŞ 27.01.2022 03:50 GÜNCELLEME 27.01.2022 10:08
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Eski Beşiktaş yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu saat 00.30 sıralarında Yeşilköy'de bir balıkçı restoranında kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırıya uğradı. Dört yerinden yaralanan Mahmutyazıcıoğlu hayatını kaybetti.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu kimdir ve aslen nerelidir? Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun mesleği nedir? Hayatı...Şafak Mahmutyazıcıoğlu kimdir ve aslen nerelidir? Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun mesleği nedir? Hayatı...

Edinilen bilgiye göre, avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu Yeşilköy Balıkçılar Çarşısı'nda saat 00.30 sıralarında silahla vuruldu. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi.

Saldırı sonrası yaşananlar bir vatandaşın çektiği cep telefonu görüntülerine yansıdı. Görüntülerde sağlık ekiplerinin müdahale ettiği görülüyor.

İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun yaşamını yitirdiği, kendisiyle birlikte aynı mekanda bulunan ve yaralanan şoförünün ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Mahmutyazıcıoğlu, Beşiktaş Spor Kulübü’nde daha önce yöneticilik yapmıştı.

ŞAFAK MAHMUTYAZICIOĞLU KİMDİR?

Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 1980 yılında Rize'de dünyaya geldi. İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Kendi hukuk bürosu olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, birçok firmanın hukuk danışmanlığını yürütmektedir. Yaklaşık 1 yıl Fikret Orman döneminde Beşiktaş Spor Kulübü'nün hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyeliği yaptı. Benan Mahmutyazıcıoğlu ile 15 yıllık evliliklerini kısa süre önce noktalayan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 2 çocuk babasıdır. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 20
  • Hasanbb 2 yıl önce Şikayet Et
    Su testisi su yolunda kırıldı.bu insanların yaşamlarında sokakta kurşunlarla öldürülecek kadar kirli ilişkiler var.Kimse yuvarlak cümleler kurmasın.Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • Ali girgin 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynı yerde 10 yıl önce avukat kubbettin kaya öldürüldü zindaştiyi yakalatan avukat zindaşti itirafçı oldu kefeni yırttı ama avukatında canını aldı ayrıca ölen avukat Şafak Yazıcıoğlu’nun o restoranın ortağı oluşu ve Alaatin çakıcı ile ilişkisi . Ve daha bir çok detay .
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    Cevapla
  • Söz Milletindir 2 yıl önce Şikayet Et
    Bireysel silahlanmanın durdurulması gerekli ,bu kadar silahı kim satıyor hangi o çocuğu satıyor , Allah rahmet eylesin üzüldüm
    Cevapla
  • Malatyalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu hayat keskin sirke icin küpe zarardir, artik herkeste bana bisey olmaz diye her türlü haksizlik,zulum,ahlaksizlik yapar oldu,ama hayat buna bakmaz cok hizlida gitse,guclude olsa bir anda isigini söndürür. Kimse kimsenin canini yakmasin Allahtan korksun yoksa akibeti kötü olur.insanlik herzaman en iyi davranis şeklidir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle