Cyle Larin'den transfer açıklaması!

Beşiktaş'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek Cyle Larin, transfer dedikodularıyla ilgili, "Sadece bu sezona odaklandım." dedi.

Cyle Larin'den transfer açıklaması!
Cyle Larin'den transfer açıklaması!
GİRİŞ 27.01.2022 00:47 GÜNCELLEME 27.01.2022 00:48
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın yıldız ismi Cyle Larin, Guardian'a açıklamalarda bulundu.

Ülkesiyle Dünya Kupası'na katılmayı çok istediğini belirten 26 yaşındaki oyuncu, "Her zaman Dünya Kupası'nda oynamanın hayalini kurdum. Küçükken birçok ülkenin bayrağını sokaklarda görürdüm. Dünya Kupası'na katılırsak hepsini Kanada bayrağıyla değiştirme şansımız var. Herkese Kanada'nın büyük takımlarla mücadele edebileceğini göstermek istiyorum. Dünya Kupası'ndaki tüm turnuvaları izledim ve onlar, benim daha iyi olmamı sağladı." ifadelerini kullandı.

2022 Katar Dünya Kupası CONCACAF Elemeleri'nde 16 puanla 3. tur grubunda lider olan Kanada'nın elemelerde 5 maçı kaldı. Kanada sırasıyla Honduras, Amerika Birleşik Devletleri, El Salvador, Kosta Rika, Jamaika ve Panama ile karşılaşacak.

Kanada, grubunu ilk üç sıra içerisinde bitirmesi halinde 2022 Katar Dünya Kupası'na katılma hakkı elde edecek.

"DROGBA İDOLÜMDÜ"

Süper Lig'de 2012/13 ve 2013/14 sezonlarında Galatasaray forması giyen Didier Drogba'nın idolü olduğunu belirten Larin, MLS'te Orlando City forması giydiği dönemde takım arkadaşı olan Kaka ile ilgili şunları söyledi, "Hokey pahalıydı ve benim çok fazla param yoktu. Futbol, iyi olduğumu bildiğim bir oyundu. Futbolu seviyordum. Didier Drogba benim idolümdü. Ona karşı MLS'te oynadım ve Chelsea dönemi izledim. O takım favorimdi. Kaka çok akıllı bir oyuncuydu. Onunla aynı takımda oynarken keyif alıyordum. Her zaman bir sonraki adımını ve ne yapacağını biliyordu."

CYLE LARIN'DEN TRANSFER AÇIKLAMASI

2018'de Orlando City'den Beşiktaş'a transfer olan geçtiğimiz yıl kazanılan şampiyonluklarda önemli bir payı olan Larin, sezon sonunda bitecek sözleşmesiyle ilgiliyse şu ifadeleri kullandı, "Sadece bu sezona ve yeni bir şampiyonluk kazanmaya odaklandım." ifadelerini kullandı.

Bu sezon Beşiktaş formasıyla 25 maça çıkan Cyle Larin, 7 gol ve 1 asist kaydetti.
 

YORUMLAR 4
  • Serkan 2 yıl önce Şikayet Et
    Tanker gibi topçu.Besiktaşa çok şey verdi ama bakıyorum hala neyaptiki diye soranlar var.Bence biraz futbol bilginizi sorgulayın
    Cevapla
  • Ali Veli 2 yıl önce Şikayet Et
    Güle güle kalitesiz golcü ! Ben bile formda olsam senden daha fazla gol atardım; ne özelliğin var ki ! Drogba nerede sen neredesin...ancak bastonu olursun
    Cevapla
  • fatin 2 yıl önce Şikayet Et
    haksızlık etmeyin beyefendi adam işini iyi yapıyor
    Cevapla
  • Aykut 2 yıl önce Şikayet Et
    Çöp
    Cevapla