Önder Karaveli'den galibiyet yorumu!

Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli, "Gol yemeden maçtan ayrılmak bizim için sevindirici" dedi.

Önder Karaveli'den galibiyet yorumu!
Önder Karaveli'den galibiyet yorumu!
GİRİŞ 18.01.2022 22:38 GÜNCELLEME 18.01.2022 23:13
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli, Fatih Karagümrük'ü 1-0 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Önder Karaveli yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Gözden geçirmemiz gereken durumlar var"

"İstanbul'daydık ama yine de deplasman galibiyeti sayılır bizim için. Uzun zaman sonra deplasmanda galip geldik. Kazanmak güzel ama oyun, belirli bölümlerinde hiç istediğimiz gibi değildi kesinlikle. 60 ve 90 arası hepimizin gözden geçirmesi gereken durumlar var."

"Maç gol yiyebileceğimiz duruma geldi"

"Topları kaybetmememiz gerekiyor önlem olarak. Oyuncularımızın son bölümdeki dikkati iyiydi, savunma oyuncularımızın özellikle. Gol yemeden maçtan ayrılmak bizim için sevindirici çünkü golü yiyebileceğimiz bir duruma geldi maç."

"Rotasyon yapabiliriz"

"Yeni Malatyaspor'un maçı yarına ertelendiği için, bizim maçın günüyle ilgili net bir bilgi yok. Biz, o maça da çok net bir şekilde kazanmak için gideceğiz. Rotasyon yapabiliriz, çok yorulan oyuncularımız oldu."

"Sadece Atiba ve Larin milli takıma gidecek"

“Rize’deki oyunda sadece sayısal üstünlük bize bağlı bir durum değildi. Rizespor’un da ne kadar karşı koyabilmesiyle de ilgiliydi. Daha defansif oyuncularla sahada olmamıza karşın daha çok pozisyon bulduk. Bugün iyi oynamadık diyemem ama ilk 60 dakikayla sonrasının farklı olduğunu söyleyebilirim. Tabii ki fiziksel yıpranma, yorgunluk sahadaki kararları da etkiler. Biz fiziksel olarak takımımızı yukarıya çekebilmek için arayı bekliyoruz. O çalışmaları şu anda yapamıyoruz, oyuncuları korumak için yapmamamız da gerekiyor. Sağlıklı şekilde oyuncuları bu araya sokmamız gerekiyor. Sadece Atiba ve Larin milli takıma gidecek. Hazırlanma adına o dönem kıymetli olacaktır”

“Batshuayi sadece gol atmak için sahada değil”

“Gol atamadığında dünyadaki bütün oyuncular üzülür. Batshuayi de bizlerin beklentisini biliyor. Ama sadece gol atmak için sahada değil. Penaltı golüyle bitirdi maçı ama penaltının atılamadığı durumlar da oluyor. Geçen maçı da onun golüyle kazandık. Penaltı golünü de çok iyi attı. Üzülüyorduk, bu durum onu aşağıya çekebilir. Ama atmak için çabasını görüyoruz. Santrforlar sadece şiddetli vuruş yapmaz. Onun vuruş şiddetinde sorun yok ama doğru yere vurma konusunda biraz sıkıntı olduğu aşikar. Ama bunu da düzeltecektir. Bugün Larin’in de Ghezzal’ın da vuruşlarında isabetsizlik oldu. Tekrarlarımızı yaparak bunları da aşacağız. Batshuayi’yi sadece gol atsın diye sahaya çıkarmıyoruz. Santrfor pozisyonunda oynuyor. Hem rakip atağında savunma görevleri var hem de hücuma yardımcı olma görevi var. Sadece gol atıp diğer görevlerini yerine getirmezse biz memnun olmayız. Bugün de diğer yapması gerekenleri çok iyi yaptı. Savunma yaparken çok iştahlı. Daha da fazla baskı kurmak istiyor ama biz müsaade etmiyoruz, takım bütünlüğü bozulmaması için buna müsaade etmiyoruz. Milli arayı da kendi tesislerimizde değerlendirmeyi planlıyoruz. Uzun kamplar oyuncular tarafından çok tercih edilen durumlar değil. Aileleriyle olan bağları da önemli. Biz bu arayı çok doğru şekilde kullanıp, takımın fiziksel seviyesini daha iyi noktaya taşıyacağız” 

YORUMLAR 9
  • Bir dost 2 yıl önce Şikayet Et
    Takım kağnı gibi ağır, taktiğini herkes ezberledi,hocanın B planı yok, kimin çıkıp kimin gireceği bile belli,Önder hocanın yeni birşeyler üretmesi şart,şansla bu işler gitmez
    Cevapla
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Bjk fb düşmez gs sıkıntılı torrent sanırsam 2 maç snra gider
    Cevapla
  • Arif inanç 2 yıl önce Şikayet Et
    Hocam , hakikaten böyle çekirge misali siniz. Ancak böyle devam eder mi ? Bilinmez gibi görünüyor ama etmez . Bir kere defansın sizi hücuma çıkarta mu yor. Necip çok ağır ve risk almamak için düz oynuyor. Her hatası da sıkı pozisyona dönüşüyor. Göl yollarında Gezal klasik ... sağdan gelecek , sola çekecek. Boş bulur ise vuracak. Yoksa kocaman boşa Jir orta yapacak. Allah size kolaylik versin.
    Cevapla
  • Kartal 2 yıl önce Şikayet Et
    Önder Karaveli dürüst ve efendi birisi. Bizim futbol seyircilerine, yorumcularına iki gömlek ağır gelir.
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Önder efendi çok şanslısın hakimler senden yana valla Sergen gitti sana yaradı
    Cevapla
  • maruf 2 yıl önce Şikayet Et
    daha hakem yazamıyorsun, gelmiş yorum yapıyorsun.
    Cevapla
  • Ahmet 272636r7283837 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok ağlıyorsunuz, her hafta hakkı yeniyor Beşiktaşın.
    Cevapla
  • Kartal 2 yıl önce Şikayet Et
    FB, Konya ve Rize maçlarında hakem kararları Beşiktaş'ın ALEYHİNEYDİ, HAFIZANI AZ YOKLARSAN sen bile anlayabilirsin söylediğinin gerçek dışı olduğunu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle