Beşiktaş, Elkeson'un transferi için pazarlıklara başladı

Batshuayi'nin inişli çıkış form grafiğinden dolayı yeni bir forvet kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş yönetimi, Çin'de fırtına gibi esen Elkeson'un transferi için pazarlıklara başladı.

Beşiktaş, Elkeson'un transferi için pazarlıklara başladı
Beşiktaş, Elkeson'un transferi için pazarlıklara başladı
GİRİŞ 17.01.2022 14:09 GÜNCELLEME 17.01.2022 14:09
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Kadrosuna Batshuayi'yi bulunduran Beşiktaş, Belçikalı yıldızın inişli-çıkıylı grafiği nedeniyle golcü arayışlarını sürdürüyor. Siyah-Beyazlı Yönetim, şu an boşta olan Brezilyalı yıldız golcü Elkeson için harekete geçiyor.

Takvim'in haberin göre, 32 yaşındaki santrforun menajeri ile bu hafta yüz yüze bir görüşme gerçekleştirecek Kara Kartal, anlaşma zemini arayacak. Kadrosunda yabancı oyuncu fazlalığı olan Beşiktaş, bu isimlerin bazılarıyla yollarını ayırdıktan sonra transfere daha da ağırlık verecek.

185 MAÇ 122 GOL

Son olarak Çin Ligi ekiplerinden Guangzhou'da forma giyen Elkeson, 1 Ocak'tan beri kulüpsüz... Çin Ligi'nde 185 karşılaşmada forma giyen tecrübeli golcü, 122 gol atarken 52 de asiste imza attı.

BREZİLYA'DAN 3 TALİBİ VAR

Brezilya asıllı futbolcu, Çin Milli Takımı'nı 13 kez giydi ve 4 kez fileleri havalandırdı. Ülkesi Brezilya dışında kariyeri boyunca sadece Çin'de oynayan tecrübeli yıldızın şu anki piyasa değeri 4 milyon Euro. 1.80 boyundaki Elkeson hücumun kanatlarında da görev yapabiliyor. Elkeson'a Brezilya'dan da 3 takımın talip olduğu bildirildi.

YORUMLAR 14
  • Haso 2 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon 1 séné kazanir 20 séné sesi cikmaz
    Cevapla
  • Haso 2 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon turkiyenin 4cu takimi ondan önce gs,FB,bjk var
    Cevapla
  • biraz düsün 2 yıl önce Şikayet Et
    super ligin devi miiii hahahahahahaha.Trabzon spor bu futbolcu ile ilgilenmiyorki:))))
    Cevapla
  • mahmuthan 2 yıl önce Şikayet Et
    bunun tsli oldugunu nerden cıkardiniz.Ben ts taraftarı olarak hic bir zaman sampiyon olacaz demedim dememde .Mayıs ayı görmek lazım derim.
    Cevapla
  • bidüşünsen 2 yıl önce Şikayet Et
    42 senelik beşiktaşlıyım hep ikinci takımım trabzondu. Hatta sene başında oğluma bu sene Trabzon şampiyon olsun diyecek kadar severdim TS yi. Ama öyle bir kibir denizine düştü TS, Uefa kupalı Galatasaray bile yanına yaklaşamadı bu sene. Sene başında Ts şampiyon olursa herkes sevinirdi ama bu tutumdan sonra Ts itici geliyor. İnşaallah kendini dev aynasında gören Ts gerçeklerle yüzleşip karıncalara el açmaz..
    Cevapla
  • EyvaAllah 2 yıl önce Şikayet Et
    30 yılda bir şampiyonluğa oynuyorsunuz havanız ve kibirinizden geçilmiyor , dikkat edin kibirinizde boğulursunuz. Siz Beşiktaş , Gs ve Fb'nin almadıklarını alırsınız ancak...
    Cevapla
  • Bjk 2 yıl önce Şikayet Et
    Çöp almaktan hala vazgeçmedik. Şampiyonluk nasılsa gitti. Altyapıdaki gençleri oynak yeni oyuncu çıkarın satıp para kazanın
    Cevapla
  • Yorumcu 2 yıl önce Şikayet Et
    hehe başkan genç oynatacağım diyordu , bu adamin daha göbek bağı kesilmemiş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle