Larin rekor transfer teklifini reddetti

Beşiktaş'ın Kanadalı yıldızı Larin, Al-Nassr'dan gelen yıllık 5 milyon Euro'luk maaşla transfer teklifini reddetti.

Larin rekor transfer teklifini reddetti
Larin rekor transfer teklifini reddetti
GİRİŞ 13.01.2022 21:59 GÜNCELLEME 13.01.2022 21:59
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Beşiktaş ile henüz sözleşmesini uzatmayan Cyle Larin için transfer döneminin sonuna gelirken Suudi Arabistan takımı Al-Nassr'dan çok ciddi bir teklif geldi.

Fabrizio Romano'nun haberine göre Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al-Nassr, Beşiktaş'ın golcüsü Cyle Larin'e 5 milyon euro net maaş teklif etti, ancak teklif Kanadalı forvet tarafından geri çevrildi.

Cyle Larin'e talep artıyor

Öte yandan, Al-Nassr dışında İngiliz ekibi Brighton, Southampton, West Ham United ve Everton, 26 yaşındaki golcü oyuncuyla yakından ilgileniyor. Bu sezon Beşiktaş ile 22 maça çıkan Larin, 7 gol ve 1 asist kaydetti. (Ajansspor)

YORUMLAR 9
  • bilim 2 yıl önce Şikayet Et
    yalannnn
    Cevapla
  • Hakan Belçika 2 yıl önce Şikayet Et
    22 maç 7 gol ve 1 asist. Adam maşallah döktürmüş. Ya böyle golcü mü olur ? Golcü dediğin 22 maçta en az 15 gol atmalı. Hatta hakiki golcü maç sayısından fazla gol atar. Birde rekor transfer diyor editör. Neyin rekoru ? Hangi rekor. Arabistan'da bu paralar çok normal ücretler. Neyin rekoru, ama bu adamda Turkiyede oynayan hiçbir futbolcuda bu paraya transfer olamaz. Halı saha oyuncusu bile 22 maçta 7 gol atar.
    Cevapla
  • Bjk 2 yıl önce Şikayet Et
    Adem büyüğü alıp oynatsaydı bundan daha ćok gol atardı. Tabi ismi ademinho olsa en az 15 eder ama Türk oldumu kabiliyetsiz oluyor avrupalı gözünde
    Cevapla
  • Ondan mı 2 yıl önce Şikayet Et
    Her sezon vasat takımlarda 14-18 gol arası atıyor
    Cevapla
  • Bjk 2 yıl önce Şikayet Et
    Adem topcu degil pisikopat
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Balon menajer haberi. 5 milyon euro maaş ve Larin. Hiç güleceğim yoktu.
    Cevapla
  • ihtiyar 2 yıl önce Şikayet Et
    ya oynattınız miadı psikolojik olarak doldu, bobo gibi holosko gibi olmasın, almedia gibi olmasın satın para kazanın hep siz mi vereceksiniz az bi kazanın yahu. zaten iddiasız hale gelen takımı sakin kafayla düzenlerken para sorununu çözmüş olursunuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle