Her maç tartışmalı kararlar! Yine skandal hakem hatası

Spor Lig'in 20. haftasında Beşiktaş'ın, deplasmanda Çaykur Rizespor'la 2-2 berabere kaldığı maçta Karadeniz ekibinin attığı ilk gol tartışma yarattı.

Her maç tartışmalı kararlar! Yine skandal hakem hatası
Her maç tartışmalı kararlar! Yine skandal hakem hatası
GİRİŞ 10.01.2022 00:18 GÜNCELLEME 10.01.2022 13:11
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Çaykur Rizespor'la, Beşiktaş'ın 2-2 berabere kaldığı maçta Karadeniz ekibinin attığı ilk gol tartışma yarattı.

Müsabakanın 56. dakikasında sağ kanattan kazanılan serbest vuruşta, Boldrin'in içeri ortasında arka direkte Pohjanpalo'nun yaptığı vuruşta top ağlarla buluştu. Siyah-beyazlı futbolcular, Pohjanpalo'nun golden önce Josef'le girdiği ikili mücadelede faul yaptığı gerekçesiyle hakeme itirazda bulundu. VAR'dan hakem Alper Ulusoy'a izleme uyarısı gelmedi ve gol geçerli sayıldı.

İşte tartışılan o pozisyon:

Ahmet Çakar: Rize’nin attığı ilk golde bariz faul var

Eski hakem Ahmet Çakar, pozisyonun faul olduğunu ifade etti.

Çakar, şu ifadeleri kullandı:

"Rize’nin attığı ilk golde bariz faul var! Beinsports’da bir şeyler dönüyor. Alper Ulusoy sen Beşiktaş'ın penaltısını gördün bilerek vermedin. Var hakemi Ali Şansalan sen artık şaibeli bir adamsın sen istersen beni mahkemeye ver. Talimatlarla iş yapıyorsunuz"

Deniz Çoban: Gol verilmesi yanlış

Eski hakemlerden Lale Orta, Bülent Yıldırım ve Deniz Çoban, Çaykur Rizespor'un ilk golünü yayıncı kuruluşta yayınlanan Trio programında değerlendirdi.

Lale Orta: Gol kararı yanlış

Deniz Çoban: Gol kararı yanlış

Bülent Yıldırım: Gol kararı yanlış



Bünyamin Gezer: Maçın sonucunu hakemler belirliyor

TRT Spor yorumcusu eski hakem Bünyamin Gezer de karşılaşmayla ilgili değerlendirmelerde bulundu ve hakemler hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

Çaykur Rizespor'un golünde açık ve bariz bir faul olduğunu belirten Bünyamin Gezer “Maçın sonucunu hakemler belirliyor” diyerek tepki gösterdi.



Deniz Çoban: Hakem, Josef'in penaltısını atladı!

Deniz Çoban ayrıca Josef'in penaltı beklediği pozisyonda Welinton için faul çalındığını ancak pozisyonda faul olmadığını söyledi. Çoban, "Cemali Josef'i kolundan çekerek düşürdü, pozisyon penaltıydı" dedi.

YORUMLAR 38
  • Azimcan 2 yıl önce Şikayet Et
    BJK Kıral
    Cevapla
  • mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    rizenin başkanı nerede gsaray macında bas bas bağırıyordu şimdi cıkıp delikanlı gibi bizim attığımız gol faul desin
    Cevapla
  • Yorum 2 yıl önce Şikayet Et
    istanbul basını istanbul takımları hüsrana ugradıkca açıklamalarınızla sizde yok oluyorsunuz Anadolu takımları sahada top oynuyor sizin gibi kamera karşısında sow yapmıyor
    Cevapla
  • Neco 2 yıl önce Şikayet Et
    Ts ye teselli sampiyonlugu nihat ozdemirin operasyonu sirf fbnin şikeli şampiyonlugunu unitturmak icin nihat bey sende fenerlisin aklinca fb ile ts nin hesabini goruyorsun bunun yanina kalcani saniyorsan yaniliyorsun hesabini vereceksin arkandakilerde verecek hesabi bu dunyada olmasa obur dunyada..
    Cevapla
  • vatandas 2 yıl önce Şikayet Et
    kimseden haram puan almadık. Malatya maçında iki penaltımız verilmedi.geçin bu işleri geçtiğimiz haftada basaksehir macinda elle alınan topa penaltı verilneli iki puanınızı Faso edilmişti. Trabzonspir kendi gücüyle sahada maç alır. başkalarıyla karıştırmayın. bu arada her hafta puan farkı dahada açılacak denedi deneyin.çünkü bizi takip edecek takım yok
    Cevapla
  • Atilla 2 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar yorumu yapanlar eski hakemler deniyor... Siz kalkmış sanki Beşiktaşlı futbolcular isyan etmişte (sanki haksızmış gibi) yorum yapıyorsunuz. Biraz insaf yahu ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle