Emirhan İlkhan'ı Borussia Dortmund takip ediyor!

Beşiktaş'ın Antalyaspor'u penaltı atışlarında yenerek Süper Kupa'yı kazandığı müsabakada siyah-beyazlı ekibin 17 yaşındaki genç ismi Emirhan İlkhan gösterdiği performansla dikkat çekti. Emirhan'ın Dortmund'un takibinde olduğu ortaya çıktı.

Emirhan İlkhan'ı Borussia Dortmund takip ediyor!
Emirhan İlkhan'ı Borussia Dortmund takip ediyor!
GİRİŞ 07.01.2022 10:28 GÜNCELLEME 07.01.2022 22:50
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın Antalyaspor ile oynadığı Süper Kupa finalinde ikinci yarı oyuna giren 17 yaşındaki Emirhan İlkhan, gösterdiği performansla dikkat çekti.

Hücuma ritim katan, tempolu oynayan ve tekniğini de gösteren 17 yaşındaki genç futbolcunun çıkışı onu yakından tanıyanlar için sürpriz değil. Sezon başında UEFA Gençlik Ligi'nde Borussia Dortmund'a karşı oynadığı futbolla Almanlar'ın ilgisini çeken Emirhan, Dortmund'un scoutlarıyla takip ettirdiği bir isim.

Asıl mevki merkez orta saha olan Emirhan, Antalya'ya karşı mecburi olarak sağ kanatta görev alsa da performansıyla herkesin takdirini kazandı.

"BENİ ÇAĞIRDIĞINDA ŞOK OLDUM!"

17 yaşındaki futbolcu maçın ardından duygularını şöyle anlatmıştı:

"Hocam beni çağırdığında çok heyecanlandım. Sağ kanada gireceksin dedi, şok oldum. 'Kenar mı?' diye sordum tekrar... Sonra 'mecbur' dedi. Oyuna girdim, elimden gelen her şeyi yaptım." (Sabah)

YORUMLAR 11
  • yakan yansın 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben maçı izledim maça damga vuran kimse görmedim. En ilgi çeken şey stadın görkemi ve havanın sıcaklığı.
    Cevapla
  • Hamit 2 yıl önce Şikayet Et
    emirhan teknik oynuyor ben şahsen begendim daha genç emirhan millî takıma yükselir yolu açık olsun inşallah sakatlık yaşamaz
    Cevapla
  • yakup 2 yıl önce Şikayet Et
    abarmayin lutfen. muhammet e aynini yapmistiniz. cocuk bir oynasin ...
    Cevapla
  • Madmax 2 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş olmadan olmuş super bunları bırakalım çok futbolcu gördük turkiyede bakalım ne yapacak çalışsın ama çok çalışsın ben oldum süperim derse kayıpları oynar bu bir gerçek ve kaçınılmaz zaman gösterecek çalış kardeş çok çalış felsefen bu olsun
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Yakışır Çok şükür cesaretli Futbol oynayan bir genc çıktı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle