Erman Toroğlu krizi! Yine gündem oldu

Beşiktaş ile Antalyaspor arasında oynanan Süper Kupa maçının ilk yarısında yorumcu Erman Toroğlu yaptığı değerlendirmelerle sosyal medyada gündem haline geldi.

Erman Toroğlu krizi! Yine gündem oldu
Erman Toroğlu krizi! Yine gündem oldu
GİRİŞ 06.01.2022 12:57 GÜNCELLEME 06.01.2022 22:15
Bu Habere 63 Yorum Yapılmış

Futbol yorumcusu Erman Toroğlu, Beşiktaş-Antalyaspor maçının ilk yarısında yaptığı değerlendirmelerle dikkat çekti. Toroğlu'nun yaptığı değerlendirmeler sosyal medyada gündem oldu.

İşte Erman Toroğlu'nun yaptığı yorumlardan bazıları;

Bizim futbolcular devamlı havadalar. Bu futbolumuz için çok kötü bir olay. (Rıdvan Yılmaz'ın yerde kaldığı pozisyon için)

Hakem oyunu oynatmaya çalışıyor. Ama oyuncular acaba buna ayak uyduracak mı? Atmazlarsa kendilerini oyun oynanır.

Aslan nerede peki şu sırada? (Ender Bilgin'in aslan benzetmesi sonrasında)

“Böyle bir penaltı olmaz!” (Beşiktaş'ın penaltı beklediği pozisyon için)

Bu fizikteki futbolcuların hakeme yalvarmasına anlam veremiyorum. (Crivelli ile Vida arasındaki pozisyon için)

Katarlı seyirciler bizimkiler bunlardan daha iyi dememesi gerekiyor. İki takımın da oyun oynaması gerekiyor. (Oynanan vasat oyun sonrasında)

YORUMLAR 63
  • Kartal 2 yıl önce Şikayet Et
    Yahu adamda ne hafıza almış, ne bilgi... Misal: "Bir Chelsea oyuncusu söyle, yorumladığın maçta takımlar hangi dizilişte, Son dünya kupası finalini kimler oynadı" deseniz bilmez. Ama sıradan seyirciyi kafalayacak cümlelerle yorumculuk yapıyor. Aspor'un seviyesini gösteren bir adam.
    Cevapla
  • Ağası 2 yıl önce Şikayet Et
    Erman Toroğlu şimdi hakemlik yapsa rezil olurdu kendisi Beşiktaşın dünya kadar penaltısını vermemiştir.Trabzonlu Soner Okan Buruk un gözünün önünde ayağını kırdı,Toroğlu anlamadı bile
    Cevapla
  • Aykipop 2 yıl önce Şikayet Et
    Hep soyluyorum ve devam edecegim haftanin sahtekarlari adli bir program yapilacak ve futbol sahtekarlarinin sahada yaptigi sahtekarlarinin oryaya dokecekler boylece rezil olmamak icin delikanlilar gibi sahaya yuregini koyacaklar
    Cevapla
  • Cemil m 2 yıl önce Şikayet Et
    Erman toroğlu Beşiktaşı alaycı tavırlarla yorumlarla eleştiriyor,çok sert yapılan faulleri bile ikili mücadele diyerek geçiştiriyor,aynı faulleri başka büyük takımlar da yorumlarken net foul ve kart diyor kasıt var kışkırtıcı ve alaycı düzgün ve tarafsız bir yorumcu bulmalıdır.
    Cevapla
  • Sego 2 yıl önce Şikayet Et
    Alaycı söylemini doğru yorumlarına bağlamaya çalışıyor onu en iyi Turgay Demir analiz eder...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle