Beşiktaş'ta ayrılık rüzgarı! 10 isme veda edilecek

Beşiktaş'ta sezon sonu Pjanic Barcelona’ya, Batshuayi de Chelsea’ya dönecek. Mehmet Topal, Vida, Larin, N’Sakala, Ljajic, Töre, Lens ve Douglas ile yola devam edilmeyecek.

Beşiktaş'ta ayrılık rüzgarı! 10 isme veda edilecek
Beşiktaş'ta ayrılık rüzgarı! 10 isme veda edilecek
GİRİŞ 02.01.2022 15:37 GÜNCELLEME 02.01.2022 15:38
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ligde şampiyonluk hedefinden bir hayli uzaklaşan Beşiktaş'ta sezon sonu büyük bir değişimin yaşanması bekleniyor. Siyah-beyazlılarda 15 futbolcunun sözleşmesi sona eriyor. Takımın şu anki sorumlusu Önder Karaveli'den gelecek raporu da dikkate alacak olan yönetim, gelecek sezonda 10 isimle devam etmek istemiyor. Kiralık gelen Pjanic, Barcelona'ya; Batshuayi ise Chelsea'ya dönecek. Çünkü bu iki yıldızın yeniden kiralanması zor.

LARIN MALİYETLİ

N'Sakala, Adem Ljajic, Lens, Douglas, Gökhan Töre ve Mehmet Topal ile yeni mukavele yapılmayacak. 3.4 milyon Euro gibi yüksek bir maaş alan Domagoj Vida daha düşük ücreti kabul etmezse gidecek. Yüksek maaş isteyen Larin ile yollar ayrılacak. Başkan Çebi, “Sezon sonunda tek tek masaya oturup bu sorunları halledeceğiz” derken Josef, Atiba, Oğuzhan ve Güven'le devam edilecek. Can'ın bonservisi alınacak.

KARTAL’DA ROTA SÜPER KUPA

Beşiktaş’ta gözler Katar'da Antalyaspor ile oynanacak Süper Kupa finalinde… Siyah-beyazlılar, yarın Doha'ya uçacak. Beşiktaş'ın başında 7. maçına Antalyaspor ile Süper Kupa için çıkacak olan Teknik Direktör Önder Karaveli, kupayı kazanırsa kariyer zirvesi yapacak. Süper Kupa, 5 Ocak'ta Katar'da Ahmed Bin Ali Stadı'nda saat 20.45'te oynanacak.

YABANCI HOCA SEZON SONUNA

Siyah-beyazlı yönetim bir yandan yabancı teknik direktör arayışlarını sürdürüyor. Genç futbolcuların gelişiminde etkili olacak eğitmen bir teknik adam bakan Kartal'ın ilk hedefi sezon sonunda bu projeyi hayata geçirmek. Siyah-beyazlılardaki şu anki ortak düşünce Önder Karaveli'yle sezonu tamamlamak. (Sözcü)

YORUMLAR 4
  • bjkli 2 yıl önce Şikayet Et
    hayalimdir bjk başkanının çıkıp 3 yıl taraftar bişey beklemesin kulubün maddi durumu kötü deyip kadroda 5 tane üst düzey yabancı ve yıllık ödemesi 2 milyon tavan ücreti ve alt yapı ve anadolunun kaliteli 20 lik gençleriyle oluşturulacak bir takım demesidir inanıyorum ki 3 yılda 1 şampiyonluk gelir ve bjk nin geleceği kurtulur bu projeyle
    Cevapla
  • Kartal 2 yıl önce Şikayet Et
    Oğuzhan ile Necipin torpilli olduğu tescillendi. Ne de olsa Beşiktaşın çocukları!!
    Cevapla
  • Metin 2 yıl önce Şikayet Et
    Saçmalamaya devam edilecek yani. Hiç mi ders çıkarılmaz. Geçen yıl ortasında Sergen geldi takımını oluşturdu sistemini oturtup gerekli takviyeleri yaparak sonraki yeni sezona başladı şampiyon oldu. Gelecek yılın hocasını şimdi getireceksin ki seneye oyununu sistemini oturtmuş yeni sezonda da gerekli eksikliklerini takviye yaparak yeni sezona hazır takım başlar ve büyük ihtimalle şampiyonluğun en büyük adayı olur.
    Cevapla
  • Hanzala 2 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaşta para bol ver parayı at çöpe nasıl ama acaba bu yöneticiler kendi şirketlerini böyle yönetirler mi yazık ülkenin paralarına millet ekmek bulup yiyemiyor bizim kulüplerde paraları çöp. FB, GS ,BJK diğer kulüplerin ne kadar vergi borcu vardır kimbilir onlarıda devlet affeder sistem böyle devam eder
    Cevapla