Everton, Beşiktaş'ın bonservis ödemesini istiyor

Beşiktaş'ın Cenk Tosun'u bedelsiz kiralamak için teklif yaptığı ancak Everton kulübünün ise asgari düzeyde bir teklif beklediği bildirildi.

Everton, Beşiktaş'ın bonservis ödemesini istiyor
Everton, Beşiktaş'ın bonservis ödemesini istiyor
GİRİŞ 02.01.2022 12:36 GÜNCELLEME 02.01.2022 12:36
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Cenk Tosun transferinde artık geri sayıma geçerken, İngiltere'den de bu transferle ilgili bazı detaylar gün yüzüne çıktı.

İngiliz basınında Beşiktaş'ın Cenk Tosun'u bedelsiz kiralamak için teklif yaptığı ancak Everton kulübünün ise asgari düzeyde bir teklif beklediği bildirildi.

Mavi-beyazlılar ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan yıldız futbolcu için, bedelsiz kiralama teklifi yapıldı. Ancak İngilizler Everton'ın az da olsa bir ücret beklentisi içerisinde olduğunu belirtti.

Taraflar arasında görüşmeler devam ederken, Everton'un Cenk Tosun'un ayrılmasıyla yaklaşık 1.5 milyon sterlin tasarruf yapacağına dikkat çekildi.  

YORUMLAR 5
  • Eğitimci 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam futbol oynamayı unutmuş. Beşiktaş üste para bile istese yine zararda.
    Cevapla
  • Zeki 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu sakat adama bide bonservis..hadi ordan
    Cevapla
  • Özyurt 2 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş’ta para yok bu sene gelemez seneye belki
    Cevapla
  • Bjk ögrenci 2 yıl önce Şikayet Et
    Sakin bu hatayi yapmayin cenk artik eskisi gibi degil. Cok uzun sakatlik dönemi adeleri zayif kilo ve hizlilik. Her sey icin tesekurler gelme bize
    Cevapla
  • Emir 2 yıl önce Şikayet Et
    Forvette kenan karaman dan daha kötü olacağını düşünmüyorum kenan i yollayıp cenk i alırsak kulüpten ek bir ücret çıkmamış olur
    Cevapla