Vida'ya yol göründü! Gideceği takım...

Beşiktaş'ta bu sezon istenen performansı sergileyemeyen Domagoj Vida'nın futbola başladığı takım olan Osijek'e dönebileceği ifade edildi.

Vida'ya yol göründü! Gideceği takım...
Vida'ya yol göründü! Gideceği takım...
GİRİŞ 01.01.2022 21:40 GÜNCELLEME 01.01.2022 21:41
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta bu sezon bekleneni veremeyen Domagoj Vida'yla yolların ayrılması gündemde. Hırvat futbolcunun adı birçok kulüple anılırken sürpriz bir açıklama geldi.

Siyah-beyazlı takımın Hırvat stoperi Vida'ya Osijek yolu göründü. Hırvat Dnevno gazetesine göre Osijek kaptanı Mile Skoric, "Vida gibi bir takım arkadaşına sahip olmayı kim istemez ki! Birlikte oynadık, nitelikleri hakkında konuşmamıza gerek yok. Tebriğine gerçekten şaşırdım. Döner mi diye düşündüm. Çok orijinal bir fikir, gerçekten beğendim" ifadelerini kullandı.

Kariyerine Osijek altyapısında başlayan Vida, Leverkusen ve Dinamo Zagreb kariyerinin ardından Dinamo Kiev'e transfer olmuştu. Hırvat futbolcu, 2018'in ocak ayında ise Beşiktaş'ın yolunu tutmuştu.

Beşiktaş'la olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek 32 yaşındaki deneyimli stoper, siyah-beyazlı formayla çıktığı 151 karşılaşmada 15 gol atarken 1 de asist yaptı.

YORUMLAR 5
  • Emir 2 yıl önce Şikayet Et
    Küçük hatayla vida silinmez yaptıkları unutulamaz
    Cevapla
  • FİLİNTA 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok Şükür Beşiktaş kurtulacak vidadan
    Cevapla
  • ofli 2 yıl önce Şikayet Et
    Adi herif Konya maçını vetdi
    Cevapla
  • Emir 2 yıl önce Şikayet Et
    Sürekli yaptığı hatalar yüzünden puan kaybediyoruz gönderilip yerine kaan ayhan ve abdülkerim bardakçı alınabilirse defans ta artık sorunumuz kalmaz
    Cevapla
  • Bilen 2 yıl önce Şikayet Et
    He oldi başka tanıdığın
    Cevapla