Beşiktaş'ta Larin ve Vida'ya izin çıktı!

Siyah-Beyazlılar, sezon sonunda bitecek kontratlarını uzatmama kararı aldığı Vida ve Larin'le devre arasında yolları ayırmaya yeşil ışık yaktı.

Beşiktaş'ta Larin ve Vida'ya izin çıktı!
Beşiktaş'ta Larin ve Vida'ya izin çıktı!
GİRİŞ 30.12.2021 10:12 GÜNCELLEME 30.12.2021 10:12
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ara transfer dönemi planlamasını hazırlayan Siyah-Beyazlılar, birçok isimle yollarını ayırma kararı aldı. Bu doğrultuda kadro dışında bulunan; Douglas, Fabrice N’Sakala, Jeremain Lens ve Adem Ljajic’e ek olarak mevcut 11’den de 2 ismin önünün açılması kararı alındı. Kulüple kontratları sezon sonunda bitecek olan Domagoj Vida ile Cyle Larin’le yeni sözleşme yapılmama kararı alınması sonrasında iki oyuncuyla da görüşen idareciler, futbolculara devre arasında ayrılık için talipleriyle görüşme izni verdi.

Yabancı kontenjanı rahatlayacak

Bosman Kuralı gereği sözleşmelerinin bitimine yarım dönem kaldığı için şimdiden yeni sezon için başka bir kulübe imza atma durumu bulunan Vida ve Larin’in, bu gelişmenin ardından temsilcileri aracılığıyla arayışa başladığı kaydedildi. Eğer 2 futbolcu, beklediği seviyede öneriler alırsa ve Beşiktaş da bonservis bedeli elde edebilecek bir durumda olursa yollar ayrılacak. Yönetim, kadro dışılarla beraber bu 2 futbolcuyu da gönderirse yabancı kontenjanını da rahatlatacak.

Yarım dönem maliyeti 2.6 milyon Euro

Domagoj Vida’ya 3.5 milyon Euro, Cyle Larin’e de 1.7 milyon Euro maaş ödeyen Siyah-Beyazlılar, 2 futbolcudan elde edeceği bonservis bedelleriyle transfer bütçesi yaratmayı planlıyor. Ek olarak 2 oyuncunun ayrılması halinde 2.6 milyon Euro’luk maaş bütçesi elde edecek olan idareciler, ayrıca kadro dışında bulunan isimlerle yapacağı ayrılıklar sonrasında hareket alanını daha da artırmayı amaçlıyor. (Fanatik)

YORUMLAR 5
  • Toureg 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu vida yalama olmuş atın gitsin
    Cevapla
  • Emir 2 yıl önce Şikayet Et
    Vida devre arası yollanmasında fayda var yaptığı hatalar sürekli puan kaybetmemize yol açıyor serdar saatçi vida dan da welliton dan da daha iyidir yaşı çok genç gelişime de açık ama larin giderse yazık olur larin ile sözleşme imzalanıp gerekirse yazın iyi bir bonservis ücretiyle satılmalı
    Cevapla
  • Emre 2 yıl önce Şikayet Et
    3,5 değil 2,5 maaş istiyo
    Cevapla
  • sergen 2 yıl önce Şikayet Et
    yahu hadi vida maasi pahalli anlarim ama larin maasi zaten uygun hala kontrat yapmiyorlar
    Cevapla
  • Ziya 2 yıl önce Şikayet Et
    Larin yıllık 3,5 milyon euro maaş istedigi icin olabilir mi
    Cevapla