Fikret Orman'a büyük şok! İhraç ediliyor

Beşiktaş Mali Kongresi'nde eski başkan Fikret Orman'ın kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilmesi yönünde verilen önerge oy çokluğu ile kabul edildi.

GİRİŞ 25.12.2021 11:39 GÜNCELLEME 25.12.2021 21:46
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Kulübü’nün 2019 Yılı Olağan İdari ve Mali Genel Kurulu’nda 121 imzalı önerge, Divan Başkanlık Kurulu’na iletildi. Önergede Fikret Orman’ın Beşiktaş Kulübü’nden ihraç edilmesi talep edildi.

Beşiktaş Kulübü’nün Akatlar Spor Salonu’nda gerçekleşen 2019 Yılı Olağan İdari ve Mali Genel Kurulu’nda 121 üye, imzaladığı önergeyle bir önceki Başkan Fikret Orman’ın kulüpten ihraç edilmesini talep etti. Divan Başkanlık Kurulu’na verilen önergede ‘Yetkisiz şekilde 510 milyon TL bütçe aşımı yapması’, ‘Bir genel kurul üyesinin darp edilmesi’, ‘Sahte evrakla kulübe sporcu kıdemiyle üye yapılması’, ‘30’dan fazla taraftarın evinden gözaltına alınması’ ve ‘Kulübün borç yükünün altında kalması’ iddialarıyla Fikret Orman’ın ihraç edilmesi talep edildi. Genel Kurul’da yapılan oylama sonucunda oy çokluğuyla önerge kabul edildi. Ancak bu önerge, dilek ve istekler bölümüne alınarak Yönetim Kurulu’na sevk edilecek.

Fikret Orman'dan basın toplantısı kararı

Beşiktaş'ın bugün gerçekleştirilen idari ve mali genel kurulunda, kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edilen eski başkan Fikret Orman basın toplantısı düzenleyecek.

Orman kanadından yapılan açıklamada, "2019 yılı Olağan İdari ve Mali Genel Kurul toplantısı öncesi, son dakika eksik ve cımbızlanarak açıklanan KPMG raporu ve gündem konularını değerlendirmek üzere Sayın Fikret Orman ve Yönetim Kurulu üyeleri basın toplantısı düzenleyecek" denildi. Toplantı, 17:30'da başlayacak. 

YORUMLAR 8
  • SeRDaR_1 2 yıl önce Şikayet Et
    nankörler fikret ormanın dönemindeki başarıları hangi dönemde yakaladı beşiktaş yazık..
    Cevapla
  • hbr 2 yıl önce Şikayet Et
    Yaşın yetmiyor daha güzel dönemleri hatırlamaya anlaşılan ergen
    Cevapla
  • Ümit 2 yıl önce Şikayet Et
    Başarılı olan para yiyecek diye bir kural mi var. Senin mantigina göre paraları yedi ama olsun başarılıydı
    Cevapla
  • Beşiktaş Aşığı 2 yıl önce Şikayet Et
    Hah şöyle kulübümü koruyun kollayın yetti artık
    Cevapla
  • Törkiş eyirlayn 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir stat yaptırdım diye koca kulübü sömürmüş yazıklar olsun
    Cevapla
  • MATRAX 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe bunun aynısını M.Ali AYDINLAR denen FETÖ tetikçisi ve Nihat ÖZDEMİR denen Fenerbahçe düşmanları için yapmalı.
    Cevapla
  • Türk Müslümanlar 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok umurunda olmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle