Beşiktaş için sürpriz iddia! Thomas Letsch...

Yeni teknik direktör için arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta gündeme gelen son isim Vitesse Teknik Direktörü Thomas Letsch oldu.

Beşiktaş için sürpriz iddia! Thomas Letsch...
Beşiktaş için sürpriz iddia! Thomas Letsch...
GİRİŞ 23.12.2021 12:06 GÜNCELLEME 24.12.2021 00:32
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Sezonun ilk yarısını Önder Karaveli ile tamamlayıp, TFF Süper Kupa finaline de genç teknik adam ile çıkma kararı alan Beşiktaş'ta yeni teknik direktör için de arayışlar sürüyor.

Bruno Pinheiro girişimi Portekizli teknik adamın Estoril'de kalmayı tercih etmesi nedeniyle gerçekleşmeyen siyah beyazlıların Vitesse Teknik Direktörü Thomas Letsch ile temasa geçtiği öğrenildi.

Futbol AŞ Genel Müdürü Ceyhun kazancı vasıtasıyla teknik direktörlük teklifi yapan Beşiktaş 'ın 53 yaşındaki çalıştırıcıdan yanıt beklediği ifade edildi. 

Yönetimin kararı yerli teknik adam olursa ise Şenol Güneş, Rıza Çalımbay ve Okan Buruk arasında tercih yapılacak. (Hürriyet)

YORUMLAR 9
  • Emir 2 yıl önce Şikayet Et
    Şu anda risk almaz yönetim önder hoca nın üstünü çizmez önder hoca yaptıkları ile bir şansı fazlasıyla hak etti olmazsa başkan sezon sonu şenol hoca yi getirir
    Cevapla
  • Van 2 yıl önce Şikayet Et
    Şenol güneş i getirin
    Cevapla
  • Mustafa kartal 2 yıl önce Şikayet Et
    Hollandalı futbolcu antrenör bizim ülkede olmaz
    Cevapla
  • izmirkartalı 2 yıl önce Şikayet Et
    1) Şenol Güneş sezon ortasında bir takımı alıp çalıştırmaz,2) Bu sene Trabzospor'un Şampiyonluk kutlamalarında olması için TS yönetimi baska bir takıma gitmesini istemez. 3) İsmini verdikleri bir staddaTaraftarların GÖZLERİ BİR ARAR ONU.....:):):)
    Cevapla
  • Se26 2 yıl önce Şikayet Et
    Yine saçma sapan transfer yapmayın fesih bedeli perişan eder.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle