Beşiktaş'ta 1 numaralı aday Şenol Güneş!

Portekizli hoca Bruno Pinheiro ile anlaşamayan Beşiktaş'ta rota yeniden Şenol Güneş'e döndü.

Beşiktaş'ta 1 numaralı aday Şenol Güneş!
Beşiktaş'ta 1 numaralı aday Şenol Güneş!
GİRİŞ 19.12.2021 10:08 GÜNCELLEME 19.12.2021 10:08
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, prensip anlaşmasına vardığı Bruno Pinheiro’dan vazgeçti. Pinheiro “Benim için Beşiktaş konusu kapandı” derken, bu sözlerin perde arkasında Portekizlinin sözleşmesindeki fesih bedeli nedeniyle imza atılamaması olduğu öğrenildi. Bunun üzerine Beşiktaş’ta rota Şenol Güneş’e çevrildi. 

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş’ın prensip anlaşmasına vardığı Bruno Pinheiro’nun imzası gerçekleşmedi. Halihazırda Portekiz Süper Lig ekibi Estoril’i çalıştıran Pinheiro, önceki gece Famalicao ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından bir basın mensubunun “Beşiktaş İkinci Başkanı Adnan Dalgakıran’ın yakın zamanda İstanbul’da olacağınız yönündeki açıklamalarını onaylıyor musunuz?” sorusunu “Hayır, onaylamıyorum” diye cevapladı. Portekizli teknik adam geleceği ile ilgili gelen soruya ise "Bu konu benim için kapandı, kulübüm açıklama yapacaktır" şeklinde cevap verdi.

DERBi BEKLENiYOR

Pinheiro Beşiktaş ile görüşmelere başladığında Estoril ile sözleşmesinin sezon sonu bittiğini ve fesih bedelinin 50 bin Euro olduğunu dile getirdi. Ancak Pinheiro’nun geçtiğimiz günlerde Estoril’in yeni sözleşme teklifini kabul ettiği ve bu yeni kontratta fesih bedelinin 350 bin Euro olduğu ortaya çıktı. Ne Beşiktaş ne de Portekizli çalıştırıcı fesih bedelini ödemeye yanaşmayınca köprüler atıldı. Beşiktaş şimdi Fenerbahçe maçının skoruna göre hareket edecek. Eğer derbi kazanılırsa Önder Karaveli ile devam edilecek. Aksi takdirde ilk tercih Şenol Güneş olacak. Bir diğer alternatif ise Rıza Çalımbay.

YORUMLAR 23
  • Trabzonspor 2 yıl önce Şikayet Et
    İnşaallah olmaz
    Cevapla
  • mrktn61 2 yıl önce Şikayet Et
    Zorla yollanan adamı geri almak :))) Umarım olmaz
    Cevapla
  • Hanzala 2 yıl önce Şikayet Et
    Şenol Güneş çok başarılı bir teknik adam kariyerinde üç Uefa bir Şampiyonlar ligi iki Avrupa Şampiyonası bir Dünya kupası var Beşiktaşa yakışır Sergen Yalçın gibi kariyeri başarılarla dolu bir hocanın ardından
    Cevapla
  • Beşiktaş li 2 yıl önce Şikayet Et
    Senolu göndermek için tonlarca para verdik şimdi almak için yinemi para veriyoz adam tazminatımi almadan gitmem dedi bizi dürteni demek alıyoz hep
    Cevapla
  • Ahmet Kanmış 2 yıl önce Şikayet Et
    Ertuğrul sağlam gel artik Beşiktaş'ımızın başına, gerçek bir Beşiktaşlı olarak...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle