Lille, Cyle Larin'in peşinde!

Fransa Ligue 1 ekibi Lille'in Beşiktaş'ın Kanadalı golcüsü Larin'i transfer etmek istediği belirtildi.

Lille, Cyle Larin'in peşinde!
Lille, Cyle Larin'in peşinde!
GİRİŞ 17.12.2021 20:22 GÜNCELLEME 17.12.2021 20:22
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta Ocak ayı transfer dönemi öncesi Lille'in golcü futbolcu Larin'i kadrosuna katmak istediği belirtildi.

Fransız basınında yayın yapan Jeunes Footeux'un haberine göre; Burak Yılmaz, Zeki Çelik ve Yusuf Yazıcı'yı da kadrosunda bulunduran Lille, Cyle Larin'i transfer etmek için çalışmalara başladı.

IKONE'NİN YERİNE GELECEK 

Jeunes Footeux'da yer alan habere göre; Lille'in devre arasında Jonathan Ikone ile yollarını ayırmaya hazırlandığı belirtildi. Ligue 1 temsilcisinin Ikone yerine Cyle Larin ile o mevkideki boşluğu doldurmayı istediği vurgulandı.

Haberin detaylarında Lille'in Ikone'nin satışı için Serie A temsilcisi Fiorentina ile el sıkıştığı kaydedildi. Fiorentina'nın Ikone transferi için Lille'e 15 milyon euro ödeyeceği belirtildi.

BEŞİKTAŞ ELDEN ÇIKARMAYA SICAK BAKIYOR 

Siyah-beyazlılarda sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Kanadalı golcü için Ocak ayı kritik bir dönem teşkil ediyor. Başkan Ahmet Nur Çebi ve kurmaylarının yeni sözleşme teklifini kabul etmeyen Kanadalı golcü ile yollarını Ocak ayında ayırmaya hazırlandığı vurgulandı.

2 MİLYON 200 BİN EURODA DİRETTİ 

Beşiktaş'ta sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Cyle Larin ile siyah-beyazlılar arasındaki sözleşme pazarlıkları tıkanma noktasına geldi. Tecrübeli futbolcu siyah-beyazlıların 1 milyon 700 bin euroluk teklifine karşılık, 2 milyon 200 bin euroda diretince pazarlıklarda mesafe kaydedilemedi.

PİYASA DEĞERİ 11 MİLYON 500 BİN EURO 

Beşiktaş'ın Ocak ayı transfer ve tescil döneminde yollarını ayırmaya hazırlandığı Cyle Larin'in güncel piyasa değeri 11 milyon 500 bin euro olarak gösteriliyor. 26 yaşındaki golcü futbolcunun sözleşmesi 30 Haziran 2022'de sona erecek.

6 GOL VE 1 ASİST 

Siyah-beyazlılarda sezon başından bu yana süre gelen kötü gidişattan Cyle Larin de etkilendi. Kanadalı futbolcu geçtiğimiz sezon gösterdiği performansın oldukça gerisinde kaldı. 26 yaşındaki hücumcu bu sezon 18 maçta 6 gol ve 1 asist üretebildi.

BONSERVİSİNE 1 MİLYON 850 BİN EURO 

Profesyonel futbolculuk kariyerine Sigma Academy'de başlayan Cyle Larin daha sonra sırasıyla UConn Huskies, Sigma FC, Orlando, Beşiktaş ve Zulte Waregem formaları giydi. Beşiktaş, Cyle Larin'in bonservisi için Orlando'ya 1 milyon 8500 bin euro ödedi.

YORUMLAR 4
  • Taban 2 yıl önce Şikayet Et
    Anında verin. Hemen. Çabuk
    Cevapla
  • Seyfi 2 yıl önce Şikayet Et
    Satın gitsin bir var bir yokyani istikrar yok futbulcuda
    Cevapla
  • bjkli 2 yıl önce Şikayet Et
    hemen verin para falan istemez
    Cevapla
  • Adem 2 yıl önce Şikayet Et
    Satın gitsin
    Cevapla