Derbide 11'e iki sürpriz isim birden!

Geçen hafta Kayserispor karşısında başarılı performans sergileyen 18 yaşındaki stoper Serdar Saatçı ile ikinci yarıda oyuna dahil olan Oğuzhan Özyakup, Kadıköy’de ilk 11’de sahaya çıkacak.

Derbide 11'e iki sürpriz isim birden!
Derbide 11'e iki sürpriz isim birden!
GİRİŞ 17.12.2021 09:37 GÜNCELLEME 17.12.2021 09:40
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta, Fenerbahçe derbisi öncesi en çok merak edilen konu; geçen hafta Yukatel Kayserispor maçında 90 dakika oynayan 18 yaşındaki Serdar Saatçı ile, ikinci yarısında girdikleri karşılaşmanın kaderini değiştiren Güven Yalçın ve Oğuzhan Özyakup’un oynayıp oynamayacağı idi.

WELINTON DA KULÜBEDE

Bu kritik soru dün cevabını buldu ve teknik sorumlu Önder Karaveli, Kadıköy’de sahaya süreceği ilk 11’i belirledi. Karaveli, genç Serdar’ı, Kayseri maçında olduğu gibi defansın göbeğinde Domagoj Vida ile birlikte görevlendirecek ve Welinton’u yedek oturtacak. 74. dakikasında girdiği Kayseri maçında1 gol atıp 2 de asist yapan Güven’i yedek soyundurup oyunun gidişatına göre ikinci devrede oynatmayı planlayan Karaveli, Oğuzhan’a ise ilk 11’de şans verecek.

CAN YEDEK OTURACAK

Can Bozdoğan’ın yerine oynatacağı Oğuzhan’ın kalitesine ve tecrübesine çok inandığını ifade eden Önder Karaveli’nin “Böyle büyük maçları Oğuzhan gibi oyuncularla kazanabiliriz. Oğuzhan’ın, hem yetenekleri hem de derbi maç oynama tecrübesiyle Fenerbahçe karşısında bize büyük katkı yapacağına inanıyorum. Fenerbahçe karşısında takımın liderlerinden biri Oğuzhan olacak” dediği öğrenildi.

BAŞKAN ÇEBİ'DEN KADIN FUTBOLCULARA MORAL

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nin 1. haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde sürdüren kadın futbol takımı ile bir araya geldi. Çebi, Beşiktaş Futbol A.Ş. Genel Müdürü Ceyhun Kazancı ve Kadın Futbol ve Spor Okulları Direktörü Necmettin Çelikhan’ın da yer aldığı ziyaret de kadın takımının teknik direktörü Mesut Kır ile futbolculara derbide başarılar diledi.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 13
  • ÖMER 2 yıl önce Şikayet Et
    mac skoru fırat aydınus FB:2 BJK:1
    Cevapla
  • türk 2 yıl önce Şikayet Et
    boş bir zaman kaybıdır beşiktaş tutmayın derim
    Cevapla
  • Beşiktaşk 2 yıl önce Şikayet Et
    Geçen sezonda öyleydi ne oldu çifte kupayla kapattık
    Cevapla
  • Beşiktaşk 2 yıl önce Şikayet Et
    Geçen sezonda öyleydi ne oldu çifte kupayla kapattık
    Cevapla
  • Emir 2 yıl önce Şikayet Et
    Zaman kaybı olan şeye sende o kıymetli zamanını kaybetme boş boş yorumlar yazma
    Cevapla
  • Eskimalatyalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben bir teknik direktör olsam sakatlık olmadığı sürece ilk onbirde değişikliğe gitmem. Her hafta hemen hamen aynı kadro ile sahaya çıkarım. Çünkü bizim ülkenin futbolu rotasyon kaldırmaz. Rotasyon için yedek oyuncun da en az as oyuncun kadar yetenekli olacak ki yaptığın rotasyon bir yaraya. Sergen Yalçının hatası bu oldu. Geçen sezon kadro dardı oyuncu sayısı kısıtlıydı isteseydi bile değişiklik yapamıyordu. Onun için geçen sezon Beşiktaş şampiyon oldu.
    Cevapla
  • Xyz 2 yıl önce Şikayet Et
    Derbideki tek sürpriz isim Fırat aydınus,ama o da kurtaramayacak bjk yi.
    Cevapla
  • Beşiktaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Maç skorunu bak
    Cevapla
  • Murat 2 yıl önce Şikayet Et
    Dedi ağlak oğlan
    Cevapla
  • Cevat 2 yıl önce Şikayet Et
    Geçen sene hakeminiz Kağan Numanoğlu sizi kurtaramadı. On kişi ile yanlı fb yönetimine rağmen...
    Cevapla
  • Kartal 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir Sevdadır Beşiktaş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle