Beşiktaş'a müjde! Transfere onay çıktı

Yeni teknik direktör adaylarını değerlendirmeye alan Beşiktaş, transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Bu doğrultuda, Kartal'ın gündeminde olan Skov Olsen'den iyi haber geldi.

Beşiktaş'a müjde! Transfere onay çıktı
Beşiktaş'a müjde! Transfere onay çıktı
GİRİŞ 14.12.2021 19:01 GÜNCELLEME 14.12.2021 19:13
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 16. haftasında geriye düştüğü maçta son dakikalarda bulduğu gollerle Kayserispor'u mağlup eden Beşiktaş; Trabzonspor, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin kaybettiği haftada rahat bir nefes aldı.

Gelecek hafta oynanacak Fenerbahçe derbisine Önder Karaveli ile çıkmaya karar veren Beşiktaş'ta yönetim, transfer çalışmalarına da devam ediyor.

Bu doğrultuda geçtiğimiz sezon da listede bulunan ancak Serie A ekiplerinden Bologna'ya transfer olan Skov Olsen'den iyi haber geldi. 

İtalyan basınına yansıyan haberde, Bologna'nın kötü formu nedeniyle Skov Olsen ile yolları ayırmaya karar verdiği belirtildi.

"BEŞİKTAŞ İSTİYOR"

Haberde Skov Olsen ile Beşiktaş'ın da ilgilendiği belirtilirken, şu ifadeler yer aldı;

"Skov Olsen, Torino'ya karşı oynanan maçta hayal kırıklığı yarattı ve yeniden forma şansı bulması konusunda büyük bir fırsatı harcadı. Danimarkalı oyuncu maçta hiç hazır görünütüsü vermedi ve yenilen ilk golün de sorumlusu oldu.

Olsen takımdan ayrılırsa teknik direktör Mihajlovic kesinlikle saçını yolmayacak. Sassuolo ve Fiorentina Olsen'in durumunu yakından izliyor ancak Real Sociedad, Rangers ve Beşiktaş'ın ismi de oyuncuyla ilgili ön plana çıkmıştı. İki maç sonra transfer penceresi açılacak ve Olsen'in olası satışı gündemde..." (Fotomaç)

YORUMLAR 5
  • 9.köyün delisi 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah bize akıl fikir versin, müjde diye sunulan şey "performansı kötü olan futbolcuyu hocası düşünmüyor". Madem kötü Beşiktaş ve bir başkası neden alsın adamı, ha diyeceksiniz ki orası İtalya burası "anamızın ligi" topa ayak vurabilen kör topal da olsa mesele Euro gelsin gitsin. Yazıklar olsun.
    Cevapla
  • PoYrAz 2 yıl önce Şikayet Et
    Ya daha hocan yok ortada hala transfer yapma derdindesiniz. Belki anlastiginiz hoca bu oyuncuyu istemiycek. Hep ayni hatalari yapiyoruz yapmayada devam ediyoruz.
    Cevapla
  • Emir 2 yıl önce Şikayet Et
    Fuzuli bir transfer olur ajdin hasic dönüyor onu kazanalım yeter kayseri maçında bir kez daha gördük ki geleceğimiz başarıya aç genç dinamik futbolcular da
    Cevapla
  • Eses 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne müjdesi bolognada oynayamayan adamı almak transfer zaferimi Beşiktaş bu kadar küçükmü
    Cevapla
  • marcao 2 yıl önce Şikayet Et
    fb alamanya 2. liginden golcu aldı en yakın rakibine 20 puan fark attı haklısın
    Cevapla